- 23,981
- 22,403
- 113
Erkan degil Erhan ben puahhaBirazdan gelirse çekiliş konusu aciyormussun)
Ah Erkan ah...dd
Erkan degil Erhan ben puahhaBirazdan gelirse çekiliş konusu aciyormussun)
Ah Erkan ah...dd
ElendıErkan degil Erhan ben puahha
Puhaha paramı gördük hayatımızda 15k benim için çok büyük para ole deme ama puaha20 k koysan ulkeyı terk edıceksın puahha
Mıllet sanıyo 50 60 k öle coşkulu geldın kı kekoPuhaha paramı gördük hayatımızda 15k benim için çok büyük para ole deme ama puaha
Baksana gittiler zaten ben ömrümde 60k görmedim ki kazansam kalpten gitmistimMıllet sanıyo 50 60 k öle coşkulu geldın kı keko
Yarın sabah oda kalmaz dagılsınlar borçlu çıkarlarBaksana gittiler zaten ben ömrümde 60k görmedim ki kazansam kalpten gitmistim
Bu goool vurusu sanki ,Erkan degil Erhan ben puahha
Dalak böbrek ne varsa bıraktımKonuda ıban at 250 lıram var atıyım dedı sendede yokmus kıral saol dedım ıstemedım sonra baktım konu acmıs dedım bunda para var ozelden ıban attım askıda kaldı dıe yutturduydu
Ekli dosyayı görüntüle 788327
Ekli dosyayı görüntüle 788328
Ekli dosyayı görüntüle 788329
Tebrikler can kardeşimBitti bitti kotu günler geçti artık çok şükür
Gel lâ @Erhan2121 15 k koymuş onu kutluyoruzDalak böbrek ne varsa bıraktım
Neler duyuyorum @Erhan2121Gel lâ @Erhan2121 15 k koymuş onu kutluyoruz
Şuan 10 k kalmıstır kalmamıstır 😅 birazdan uzun bır üzüntü yazısı gelır 😅Neler duyuyorum @Erhan2121
3-5 demeden koparmamız lazım dostumuzuŞuan 10 k kalmıstır kalmamıstır 😅 birazdan uzun bır üzüntü yazısı gelır 😅
Sen cebındekını koru 😅3-5 demeden koparmamız lazım dostumuzu
Loser ici pasif varmi hocamErhaaaaaaaaaaan
Arkadaşlar konu açmayı bilmiyorum bu … sitesi 10k bakiyemi sildi neymiş yatırımın 20katı max kazaç sağlayabilirmişim bunu bilmeyen bir sürü kişi var benim yerime konu açıp bilgilendirirmisiniz başkaları üzülmesin
Arkadaşlar konu açmayı bilmiyorum bu … sitesi 10k bakiyemi sildi neymiş yatırımın 20katı max kazaç sağlayabilirmişim bunu bilmeyen bir sürü kişi var benim yerime konu açıp bilgilendirirmisiniz başkaları üzülmesin