- 37,544
- 28,488
- 113
KımlaLavuga bak bizi karalayacak aklı sıra
KımlaLavuga bak bizi karalayacak aklı sıra
Bu kim biliyor musun forumda buHadı görusuruz
Lan karıstırmısım hakkını helal et kıral pardon ısımlerı benzettımLavuga bak bizi karalayacak aklı sıra
KımBu kim biliyor musun forumda bu
Dm söylerim
Benı dıo kıral ya bosver yanlıslıkla onu gormusum karıstırdım kbakmasın
Kım senden iban alan atmayanBenı dıo kıral ya bosver yanlıslıkla onu gormusum karıstırdım kbakmasın
Senmıssın awwwwKım senden iban alan atmayan
Hala gelmedı mı telefonu salla biraz düşmüyo demekkkSenmıssın awwww
@egehandro bu kandırdıydı gecen benı kıral kbakma bunun ıcın gunahını aldımHala gelmedı mı telefonu salla biraz düşmüyo demekkk
Nasıl kandırdı@egehandro bu kandırdıydı gecen benı kıral kbakma bunun ıcın gunahını aldım
Dersen atta enayı parası yıyelım beklersın öle guguk kuşu@egehandro bu kandırdıydı gecen benı kıral kbakma bunun ıcın gunahını aldım
Ayrıca beni Metin sanmış olman daha çok zoruma gitti@egehandro bu kandırdıydı gecen benı kıral kbakma bunun ıcın gunahını aldım
Kelımelere bak hele öle cesurAyrıca beni Metin sanmış olman daha çok zoruma gitti
Sen dedıydın kıral be konudan yazıp. Kufurmu etmısız koca adamsın neye alındınKelımelere bak hele öle cesur
Enayı keriz dersen o duruma düşersin karsında senın bahıscıhatun yokSen dedıydın kıral be konudan yazıp. Kufurmu etmısız koca adamsın neye alındın
Param olursa bı gunde sende olmazda cekınmeden ıste dusmanım olsa ne sartta oljrsa elımdekını paylasırım allah yoklukla sınamasın kmseyıSen dedıydın kıral be konudan yazıp. Kufurmu etmısız koca adamsın neye alındın
O kım kıral tanımıomEnayı keriz dersen o duruma düşersin karsında senın bahıscıhatun yok
Tanırsın buranın prensesiO kım kıral tanımıom