- 80,244
- 53,079
- 113
Bize kalmadi bisey erhanim o derece dagitim puhahaTebrikler dağıtım olacak mi peki metini es gec puaha
Bize kalmadi bisey erhanim o derece dagitim puhahaTebrikler dağıtım olacak mi peki metini es gec puaha
Dagitim sonuçta tabi snaa birsey kalmicak adi üstünde dağıtım puahhaBize kalmadi bisey erhanim o derece dagitim puhaha
Hayır başka soruBenim hikayem : POLONYA
Gelir mi hocam @Fterim1905
Hayır başka soru
Patlıcan başka soru
Domates değildir
Abd Japonya ya hangi tarihte atom bombası attı atam hadi bunu bilde görelim kopya cekme amaPatlıcan başka soru
1945 başka soruAbd Japonya ya hangi tarihte atom bombası attı atam hadi bunu bilde görelim kopya cekme ama
Aynen öyle dost. Atıyorum 150k borcun mu var girip Bonanza 1000de 6 betten farm atacaksın veya düz dede oyununda 30 betten farm atacaksın ki tam borcun kadar versin maxHocam bu slotta dun swettte 700 kere farm yaptık bi kere bile oyuna girmedi illa max almak için borcmu olması lazimm cidden
Yoğun istek olursa neden olmasın dostBenim hikayem : POLONYA
Gelir mi hocam @Fterim1905
1 dünya savaşında kac insan yaşamını yitirmiştir kopya cekme atam1945 başka soru
10 mılyon diyorum1 dünya savaşında kac insan yaşamını yitirmiştir kopya cekme atam
İstanbul nüfusu kadar1 dünya savaşında kac insan yaşamını yitirmiştir kopya cekme atam
6 ve 8 betten 1 saat yavaş yavaş çevirdim bir kere oyuna bile sokmadi valla borcum çoğalsın ole denerim artik puahaAynen öyle dost. Atıyorum 150k borcun mu var girip Bonanza 1000de 6 betten farm atacaksın veya düz dede oyununda 30 betten farm atacaksın ki tam borcun kadar versin max
144 D![]()
Bence cevap FARUK K
puhaha
8k satın almaya 300k vermişti hocamAynen öyle dost. Atıyorum 150k borcun mu var girip Bonanza 1000de 6 betten farm atacaksın veya düz dede oyununda 30 betten farm atacaksın ki tam borcun kadar versin max
Elendin maalesefİstanbul nüfusu kadar
Normalde vermesi gerekirdi ama dost6 ve 8 betten 1 saat yavaş yavaş çevirdim bir kere oyuna bile sokmadi valla borcum çoğalsın ole denerim artik puaha