- 22,435
- 23,079
- 113
SusKavga çıkarmayın şu konuda
SusKavga çıkarmayın şu konuda
Ona sus buna gıt alı kıran baş kesen dedım sana bu adam hep soru soruyor troll yapıyor 😅
Buyur yalan borcum yok. 2000 basmissin 4000 dedin deme 2000 bastırdı başka sitede de 2000 oynadım oda iade edildi şimdi ss attırıp durma bana. Son per de değil 20 dk yakın süre aldı. Ama ilk perde 1 dk olmadan çıktı ikinci perde son 3-5 dk oynadıSs at bakalım kupona hem adam son per oynadı diyon hem iade diyon
Aklima takilani sormamayimmi? Trolluk birşey yok. Al kuponOna sus buna gıt alı kıran baş kesen dedım sana bu adam hep soru soruyor troll yapıyor 😅
Kaybol burdan tenekeAklima takilani sormamayimmi? Trolluk birşey yok. Al kupon
Bır derdın olunca gelıyorsun konuya hadı dağıtım yap o kadar yardımcı oldukAklima takilani sormamayimmi? Trolluk birşey yok. Al kupon
Kavga çıkarma durduk yereKaybol burdan teneke
Olum bak yemin billa bahane arıyorum zaten kaç gündür ole patlarım sana neye uğradığını şaşırirsin bu konuyu kirletmeden kaybol burdanKavga çıkarma durduk yere
Ben dağıtım yapmayi bırakalı aylar oluyor. Paran varsa kiralsin yoksa soytarı. Bu zamana kadar kim bana 1 TL vermis ki ben vereyim. 200 bin üstü kazanç olmazsa dağıtım olmaz bende.Bır derdın olunca gelıyorsun konuya hadı dağıtım yap o kadar yardımcı olduk
İşine bakAklima takilani sormamayimmi? Trolluk birşey yok. Al kupon
Kasa mi sıfırladın. Neyse ben gidiyorum hadiOlum bak yemin billa bahane arıyorum zaten kaç gündür ole patlarım sana neye uğradığını şaşırirsin bu konuyu kirletmeden kaybol burdan
Kardeşim bu konuda istemiyoruz seniKavga çıkarma durduk yere
Pekiİşine bak
TamamKardeşim bu konuda istemiyoruz seni
Bızde cvb vermeyı bıraktık ulan iade alınca erkek oldun 2 k paraya puhahaBen dağıtım yapmayi bırakalı aylar oluyor. Paran varsa kiralsin yoksa soytarı. Bu zamana kadar kim bana 1 TL vermis ki ben vereyim. 200 bin üstü kazanç olmazsa dağıtım olmaz bende.
Birde kavga çıkarma diyor o kadar vakit ayırdık bişeyler dedik 2k geri alınca havalara girdi birde 4k bastım 6 olsa 1 basardım vs vs diyorKavga çıkarma durduk yere
Evet 250k kaybettim zararim seni çok aşar zaten bu konu idda kupon paylaşım sayfası değil gelip yaptığınız kuponları burdan paylaşmayınKasa mi sıfırladın. Neyse ben gidiyorum hadi
Aynen burası sohbet konusu ve belli kişiler takılıyot arasındaEvet 250k kaybettim zararim seni çok aşar zaten bu konu idda kupon paylaşım sayfası değil gelip yaptığınız kuponları burdan paylaşmayın
Şifre koyalım bu sohbet konusuna artik gerçekten her gün bir iki dengesiz gelip konuyu bozmak için herseyi yapiyor hep terim bunları buraya musallat etti bence puhhaaAynen burası sohbet konusu ve belli kişiler takılıyot arasında