- 38,492
- 38,611
- 113
Adamların rengi yok diye Irkçılık yapma hocam 😄Bu ne olm her gün bir tane garip adam dalio konuya
Bu renklerin sıralaması nasıl acaba mor mu kıdemli yeşil mi yoksa turuncu mu
Adamların rengi yok diye Irkçılık yapma hocam 😄Bu ne olm her gün bir tane garip adam dalio konuya
Benim tercihim pembe genelde dost. Karaysa bal olsa da unut, pembeyse zehir olsa da yut kafasindayimAdamların rengi yok diye Irkçılık yapma hocam 😄
Bu renklerin sıralaması nasıl acaba mor mu kıdemli yeşil mi yoksa turuncu mu
GaddarrrAslan ceylanı yemeye 40 gün önceden karar verir de 40 gün ortalıkta görünmez karnının guruldusu duyulmasın diye
Bence gaddar hepimizin kellesine iş aldıGaddarrr
Sermaye yi kediye mi yükledin dostCok acil para lazim cok acilll
İş varmı bugün koca kureklı kardesımKurt intikamını 40 yıl sonra almışta acele ettim demiş
Bize her gün var iş aslanım ama oturarakİş varmı bugün koca kureklı kardesım
Aslanım kocum hayırdır kardesım sılah mı aldın kendıne apple saat yerineBize her gün var iş aslanım ama oturarak
Sende haklısın övgüye aslana kaplana alışkın değilsin metinim zaten aslan senin üstüne oturmadı çakalım yada tavşanım diyimAslanım kocum hayırdır kardesım sılah mı aldın kendıne apple saat yerine
bal porsuğu metinSende haklısın övgüye aslana kaplana alışkın değilsin metinim zaten aslan senin üstüne oturmadı çakalım yada tavşanım diyim
Abi de kafiSende haklısın övgüye aslana kaplana alışkın değilsin metinim zaten aslan senin üstüne oturmadı çakalım yada tavşanım diyim
Ya bıze agır abı bıtırım ağızları yapıyor yermıyız bız bu ayaklarıbal porsuğu metin
Bi mermiye bakar meto patlat salihi gitsinYa bıze agır abı bıtırım ağızları yapıyor yermıyız bız bu ayakları
Kıyamam la ona ben psikolojik sıddet zar zor yapıyorum bakma 😅Bi mermiye bakar meto patlat salihi gitsin
Bırak ponçiklik yapma senin kıyamayacağın bi canlı yokKıyamam la ona ben psikolojik sıddet zar zor yapıyorum bakma 😅
Oyyşş yanaklara bak puahahBırak ponçiklik yapma senin kıyamayacağın bi canlı yok