- 11,477
- 9,660
- 113
Sovuyorsa silsin ben hakim değilim tam konuya uykumda var shshshsAdam taze ban yedi zaten la
Sovuyorsa silsin ben hakim değilim tam konuya uykumda var shshshsAdam taze ban yedi zaten la
Yav siteye laf atmış gibi oldum ya onu diyorSovuyorsa silsin ben hakim değilim tam konuya uykumda var shshshs
O kadar cekiyor muyum ki awTamam gelince 10k
Yalan beyanda bulundun parami cektiler dedin 🤣Ne yaptım da ban yicem bu durumdan
Ben bilmem orasını tamam 5 olsunO kadar cekiyor muyum ki aw
Seni dusunuyor cocuk fuck youYav siteye laf atmış gibi oldum ya onu diyor
Sonra hesap hareketine baktım site dekont isteyince ve özür diledim snsnsYalan beyanda bulundun parami cektiler dedin 🤣
Siyaset yasak dost uykun mu geldiSeni dusunuyor cocuk fuck you
Lan silinmiyor silinmiyor 5dk sğresi geçmiş sbsbsSeni dusunuyor cocuk fuck you
Yoo dilemedin demedigini birakmadin 🤣Sonra hesap hareketine baktım site dekont isteyince ve özür diledim snsns
Senin bankaya brn attim onu sen mi cektin saniyon la yoka ahahahaha siteyr sövmeye devamBen bilmem orasını tamam 5 olsun
Mesajın öyle bi şeyi mi var awLan silinmiyor silinmiyor 5dk sğresi geçmiş sbsbs
Hatirlatmayin shellaa kin besliyorum sonra shshshsSiyaset yasak dost uykun mu geldi
Sende ni attın 🤣 yok ben para tim den baktim hesap hareketine sbsbsSenin bankaya brn attim onu sen mi cektin saniyon la yoka ahahahaha siteyr sövmeye devam
Var 5 dk içinde ailmen lazımMesajın öyle bi şeyi mi var aw
Belli bir süresi var silemiyorsun sonra dostumuz iyi insandi allah kavustursun artık 🤣Mesajın öyle bi şeyi mi var aw
Attim teb midir nedir bitanesineSende ni attın 🤣 yok ben para tim den baktim hesap hareketine sbsbs
Aynen laA q konu nerden nereye gelmiş battık bırakalım kumarı derken roll yapıyor konuda 🤣🤣
Bu mesajı sildim 5 ay olmus ne anlatıyonuz awhadi bol şans
2 tane 00 lazımdı 🤣Attim teb midir nedir bitanesine