- 14,548
- 13,530
- 113
Onda o kadar beyin olduğunu sanmiyorum o islere girecek6200₺ yazdı zaten de, meseleyle ilgilenilmesi lazım şu forumu dağıtan çocuk bannerları mı hakledi la acaba
Onda o kadar beyin olduğunu sanmiyorum o islere girecek6200₺ yazdı zaten de, meseleyle ilgilenilmesi lazım şu forumu dağıtan çocuk bannerları mı hakledi la acaba
Dun biri 160 170 klardan bahsediyordu6200₺ yazdı zaten de, meseleyle ilgilenilmesi lazım şu forumu dağıtan çocuk bannerları mı hakledi la acaba
Valla sitenin elemanlari da yapabilir kanka kumar alemi cakal doluYa salihin parayı başkan verir zaten maksat daha kaç kişinin gitti
O casibomDun biri 160 170 klardan bahsediyordu
Dün sarhoşken bankaya çekmişim jssjsjsjsjsjsBeyler pardon benim param yokmuş 🤣
Ben Tümbwtten 650₺ çekim verdim yarım saattir gelmedi hesaba gelse de uyusam azıcık 😅Valla sitenin elemanlari da yapabilir kanka kumar alemi cakal dolu
He dogru pardon snsbsO casibom
Ben uyuyacam simdi bekleyemem ya. Beklersem oynarim para kalmaz haahahBen Tümbwtten 650₺ çekim verdim yarım saattir gelmedi hesaba gelse de uyusam azıcık 😅
Bana birini hatırlattınDün sarhoşken bankaya çekmişim jssjsjsjsjsjs
Yav sil şunları Allah’ını seversen mesajları 😅 adamlar zaten büyük sinirle uyanacak arada bizi de yedircenDün sarhoşken bankaya çekmişim jssjsjsjsjsjs
CutaaaaaaBana birini hatırlattın
Maalsef dogruCutaaaaaa
Approved olmadı mı dahaMaalsef dogru
Onun ben emi anmayın adınıCutaaaaaa
Silinmiyor kusura bakmasınlarYav sil şunları Allah’ını seversen mesajları 😅 adamlar zaten büyük sinirle uyanacak arada bizi de yedircen
Silme ya bir sey ollmazSilinmiyor kusura bakmasınlar
Kanka bekleme suresi var burada cekim arasi vsApproved olmadı mı daha
Ne yaptım da ban yicem bu durumdanAdam taze ban yedi zaten la
Tamam gelince 10kKanka bekleme suresi var burada cekim arasi vs