- 22,435
- 23,079
- 113
Ne önemi var aq 1₺ de aybı 10₺ de sonuçta adanlar beni dolandıdmış 6200Zararı söyle
Ne önemi var aq 1₺ de aybı 10₺ de sonuçta adanlar beni dolandıdmış 6200Zararı söyle
Konu nr laNe önemi var aq 1₺ de aybı 10₺ de sonuçta adanlar beni dolandıdmış 6200
ApprovedBir tek malboryaya kaldi borcumuz sukur
Salih'e kimse ödeme yapmıyor kardeşim rahat ol oda ses çıkarmjykçod zaten snsbaBir tek malboryaya kaldi borcumuz sukur
Lütfen isim ver artıkSalih'e kimse ödeme yapmıyor kardeşim rahat ol oda ses çıkarmjykçod zaten snsba
Siteye 1k yatırım yapım dedim hesaptaki tüm parayı çektiler bakiyeyede geçmedi geçenki casibom gibiKonu nr la
Sadece ölüler görürLütfen isim ver artık
11₺ bırakmışlar kğsüratı sağolsunlarSiteye 1k yatırım yapım dedim hesaptaki tüm parayı çektiler bakiyeyede geçmedi geçenki casibom gibi
Doğru mu peki adres sahte mi?Siteye 1k yatırım yapım dedim hesaptaki tüm parayı çektiler bakiyeyede geçmedi geçenki casibom gibi
Ne sahtesi lâ forumdan linkten girip üye oldumDoğru mu peki adres sahte mi?
Kanka son cekim islemde soverim simdi heshshshSalih'e kimse ödeme yapmıyor kardeşim rahat ol oda ses çıkarmjykçod zaten snsba
Gunaydin dost sahte siteye yatirmissin herhalde link at kontrol edelimSiteye 1k yatırım yapım dedim hesaptaki tüm parayı çektiler bakiyeyede geçmedi geçenki casibom gibi
Ne sahtesi dostum forumdan linkten üye oldumGunaydin dost sahte siteye yatirmissin herhalde link at kontrol edelim
Offff yuklu deildir ins lSiteye 1k yatırım yapım dedim hesaptaki tüm parayı çektiler bakiyeyede geçmedi geçenki casibom gibi
Mesele yüklü olması değil burdaOffff yuklu deildir ins l
Site nedirNe sahtesi dostum forumdan linkten üye oldum
Yav kanka degil tabii ama para bu sonucta azi var coku varMesele yüklü olması değil burda
6200₺ yazdı zaten de, meseleyle ilgilenilmesi lazım şu forumu dağıtan çocuk bannerları mı hakledi la acabaOffff yuklu deildir ins l
Ya salihin parayı başkan verir zaten maksat daha kaç kişinin gittiYav kanka degil tabii ama para bu sonucta azi var coku var