Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kaybeden adama şaka yapılmaz dost
750yi kaybettiğimde @Fterim1905 hocaya patlamıştım açtığım çekiliş konusunu beğenmemişti aklıma geldikçe çıldırıyorum
Halbuki metin gibi 3-3 skorda yazmamıştım
Ben genelde kaybedince anlık foruma girmiyorum birine patlamayım diye millette parayı buldu gitti diyor biz asıl pra yokken gidiyoruz anlamıyorlar bak ilk defa kaybedince gitmedim ban yedim puahaha

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Sende şu tavrını degıstır bıraz shellac başkana yazınca dm dönüş yapıyor sen insanları sıklemıyorsun onada kızıyolar illaki burdan dm bak yazıcaklar
Ben sana para atalı bir saat oldu metinim öttürürüm bak seni her para attığımıza attım mı yazcam

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Sende şu tavrını degıstır bıraz shellac başkana yazınca dm dönüş yapıyor sen insanları sıklemıyorsun onada kızıyolar illaki burdan dm bak yazıcaklar
Shelllec başkanın görevi o işi o yapar dönüş ayrıca

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,931
37,102
113
Ben genelde kaybedince anlık foruma girmiyorum birine patlamayım diye millette parayı buldu gitti diyor biz asıl pra yokken gidiyoruz anlamıyorlar bak ilk defa kaybedince gitmedim ban yedim puahaha
Bizde 7 senede bi kere banlandık shellac dostumuz acımamıştı sonra 1-2 hafta forumu bırakmıştım trip attık

gokohardx

ɪ`ᴍғᴀᴋᴇᴇ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
293
83
Noluyo yaw