- 33,298
- 8,953
- 113
Kendinden kaçmazsınBıraktım
Kendinden kaçmazsınBıraktım
Kanka daha borçlammamış yani dün gece kaybetmiş çünkü heralde borçlanıesa bugün borçlanacakKardeşim parasızlık sana yaramamış, sen eskiden daha geniş düşünürdun. İllaki gece olacak değil ki insan elinde kini kaybedince o şoku atlayan kadar ne yapacağı belli olmaz. Yani gunduzde kalkıp borçlanabilir illa gece olacak değil
Aynalara bakamıyorumKendinden kaçmazsın
Benim ne lanetim olacak
Bende sabah gunaydın dedım abuk subuk ithamlarda bulunduKardeşim parasızlık sana yaramamış, sen eskiden daha geniş düşünürdun. İllaki gece olacak değil ki insan elinde kini kaybedince o şoku atlayan kadar ne yapacağı belli olmaz. Yani gunduzde kalkıp borçlanabilir illa gece olacak değil
AyAynalara bakamıyorum
Yokluğumda gerçeklere abuk subuk mu demeye başladınızBende sabah gunaydın dedım abuk subuk ithamlarda bulundu
Nolmuş lâ yokluğunda konuyu ayakta tuttuk etıketlıdık andık senı nankörYokluğumda gerçeklere abuk subuk mu demeye başladınız
Ne alaka beyaz ben sabah sana dediğim şey abuk subuk değil diyorum o mesajdaNolmuş lâ yokluğunda konuyu ayakta tuttuk etıketlıdık andık senı nankör
Tamam salih uzatmaNe alaka beyaz ben sabah sana dediğim şey abuk subuk değil diyorum o mesajda
Kahvaltı lüksKahvaltı mi yapıp uyuyacam beyler. Kalktığımda Size bu günün sonucu önceden bildirilmis 4 maçını paylaşacağım
Rüya alemine uyumadan dalmıssınKahvaltı mi yapıp uyuyacam beyler. Kalktığımda Size bu günün sonucu önceden bildirilmis 4 maçını paylaşacağım
Hoşbulduk eyvallah kanakGünaydın cümleten
@Mrlbra hoşgeldin dost
Kankam sen haklısınNe alaka beyaz ben sabah sana dediğim şey abuk subuk değil diyorum o mesajda
Günaydın komşuGünaydın cümleten
@Mrlbra hoşgeldin dost
💣Günaydın komşu
Atam bi anda seni görünce istemsiz hazır ola geçip istiklal marşını söyledimHoşbulduk eyvallah kanak