- 30,266
- 22,243
- 113
Lan alcan rolş bakıyesını konuya yazman şart değil puahahMetoyla dondurma saatleri başladı
Lan alcan rolş bakıyesını konuya yazman şart değil puahahMetoyla dondurma saatleri başladı
Günaydın dostumGaddar günaydın kanka
Yok lanetınden faydalanıyorlarŞubem mi oldular
Kanka adam ben tutuyorum demedi ki ilk defa yatırım yaptım biriktirdim dedi ama yine kötü talih işte yoksa herkes aynıOlum sorun bu değil ki ben kabul ediyorum kendimi zaten. Ben Erhan bize bu uyarıları yapıp, ben bu yaptıklarınizi yapmıyorum diye elimde para tutuyorum diyip aynı şeyleri yapmasıni anlamıyorum
Hahahahahaha tamam lâ sen de dondurmadan bir dil alıcan zorlama bu kadarLan alcan rolş bakıyesını konuya yazman şart değil puahah
O ne demekYok lanetınden faydalanıyorlar
Isırma lan dondurma bu puhahHahahahahaha tamam lâ sen de dondurmadan bir dil alıcan zorlama bu kadar
KaybedıyoruzzO ne demek
Sağlık olsun en azından kazandığını kaybetmiş. İnşallah hırs ile borlanip geri çıkarmaya çalışmaz.Kanka adam ben tutuyorum demedi ki ilk defa yatırım yaptım biriktirdim dedi ama yine kötü talih işte yoksa herkes aynı
Meto az işim var Masai diye geldik aw az hak edelim geliyorumIsırma lan dondurma bu puhah
Benim ne lanetim olacakKaybedıyoruzz
Günaydın biraderim
Günaydınnnn nasılsınGünaydın biraderim
Adam gecenin 2sinde kaybetmiş o saatte borçlanamaz zorSağlık olsun en azından kazandığını kaybetmiş. İnşallah hırs ile borlanip geri çıkarmaya çalışmaz.
Kötüden hallice. Sen nasılsınGünaydınnnn nasılsın
SigaraAdam gecenin 2sinde kaybetmiş o saatte borçlanamaz zor
Benim de midem bulanıyorKötüden hallice. Sen nasılsın
BıraktımSigara
Kardeşim parasızlık sana yaramamış, sen eskiden daha geniş düşünürdun. İllaki gece olacak değil ki insan elinde kini kaybedince o şoku atlayan kadar ne yapacağı belli olmaz. Yani gunduzde kalkıp borçlanabilir illa gece olacak değilAdam gecenin 2sinde kaybetmiş o saatte borçlanamaz zor