Sana bi tuyo yemek yoksa ac kaldiginda dusa gir 5 dkka suda dur karnin doyacakDuşta aldim yanlislikla bugun bisey yemeyerek telafi edicez mecbur
Kıskandık suatımDuşta aldim yanlislikla bugun bisey yemeyerek telafi edicez mecbur
Duş öncesi ve duş sonrası ortalama 2 2.5kg fark ediyomus bunu biliyor muydun dayıSana bi tuyo yemek yoksa ac kaldiginda dusa gir 5 dkka suda dur karnin doyacak
Dayıcım San Sebastian kilosu ne kadar şuanBayilirim
Öder asla sorun çıkmaz ordaOdemiyo ama nasil olcak yok 24 saaatmisda daha erken gercklesebilirmiste mis ta mis
Yaşıyosun bu hayatıDuşta aldim yanlislikla bugun bisey yemeyerek telafi edicez mecbur
Ah be zeytinleri boşa yedik iyi mi pauhahaSana bi tuyo yemek yoksa ac kaldiginda dusa gir 5 dkka suda dur karnin doyacak
Sitenin sahibi Kayseri’den ahbap mı nasıl by kadar eminsin,Öder asla sorun çıkmaz orda
Kayserili değil ama Ankaralı anlaşılanSitenin sahibi Kayseri’den ahbap mı nasıl by kadar eminsin,
Bu arada kesin öder.
Aynen büro çinçin’deKayserili değil ama Ankaralı anlaşılan
Onceden kutusu 8 dilimdi,son aylarda 16 dilim olarak boldurdum ,3 ay once 30 dilim olarak yaptim ,gecen ay i sebastiandan 50 dilim cikarttim hergun 1 dilim yiorum kutusu 3800 tlDayıcım San Sebastian kilosu ne kadar şuan
Para yerine yaglama gondersinlerSitenin sahibi Kayseri’den ahbap mı nasıl by kadar eminsin,
Bu arada kesin öder.
Bizim burada san sebastianı çökelek peyniri ile yapıyorlar kutusu 80₺Onceden kutusu 8 dilimdi,son aylarda 16 dilim olarak boldurdum ,3 ay once 30 dilim olarak yaptim ,gecen ay i sebastiandan 50 dilim cikarttim hergun 1 dilim yiorum kutusu 3800 tl
Kıyaslanır bu aradaPara yerine yaglama gondersinler
Foruma ikram ederiz sebastian dieBizim burada san sebastianı çökelek peyniri ile yapıyorlar kutusu 80₺
Dunyanin en guzel 10 seyinden biti olabilir yaglamaKıyaslanır bu arada