- 29,789
- 21,859
- 113
@Fterim1905 lısteye almadı dıye adama dalıcak 10 k almadım dıyor puahahMetinden alabilirsüin o kişi şahıs sayılmaz
@Fterim1905 lısteye almadı dıye adama dalıcak 10 k almadım dıyor puahahMetinden alabilirsüin o kişi şahıs sayılmaz
Alma zaten la ben en son gercek hayatta borcu herhalde 10 yil once falan aldim ünideyken o da kişiye borç bankadan 10 kat kötüAlmam hayatta.
Kişiye çok şükür borcum yok
Napıcak ak 10 verse yine geri alacak durduk yere 160ın hepsını mı ödesın 😄Anladimda bence limit işi komik yani miktari söylemesi elimizden geleni yapariz dese tmmda
Ne bilim okumuyorm bile uygukamayı ındırmyee çalışıyorum şu an 😂Ne demeye calısıyor bu @MR.YK
Dogrusu 10k verip 16 oranlik kupon vermesi olurdu puahaNapıcak ak 10 verse yine geri alacak durduk yere 160ın hepsını mı ödesın 😄
Kendınle karıştırma la 50 liraya 50 takla atarsın@Fterim1905 lısteye almadı dıye adama dalıcak 10 k almadım dıyor puahah
Nerde 50 lıra?Kendınle karıştırma la 50 liraya 50 takla atarsın
Kafa zehir puahahDogrusu 10k verip 16 oranlik kupon vermesi olurdu puaha
Söylemek istediğim olay o zatenAlma zaten la ben en son gercek hayatta borcu herhalde 10 yil once falan aldim ünideyken o da kişiye borç bankadan 10 kat kötü
Kombine işi bizim işimiz ondan sen karışma dedımDogrusu 10k verip 16 oranlik kupon vermesi olurdu puaha
4lü öüKombine işi bizim işimiz ondan sen karışma dedım
Nerdesın ceylan gözLümSiparişi geçtiğim an - den + ya puhahahah
Promocu buraları bilirmiydi yavLa liga'daki bugünkü 3 maç da 1-0 bitti kafayı yicem
Kanka la liga çok keyifsiz lig yaLa liga'daki bugünkü 3 maç da 1-0 bitti kafayı yicem
Barcelona maçları izle geç gerisi gerçekten boş vakit kaybı barça daki çocuklar heyecan verici benceLa liga'daki bugünkü 3 maç da 1-0 bitti kafayı yicem
Zaten aşırı soğuk takımları var hic samimi değiller barca ve real taşıyor ligiKanka la liga çok keyifsiz lig ya
Hem öyle hemde oyun oynamak değil oynatmamak üzerine oynuyorlar amaçları oZaten aşırı soğuk takımları var hic samimi değiller barca ve real taşıyor ligi
Corabından s24 çıkmışÇorabım da patates cıkmıs ne dmsi abi ben sana dm atayım ajjsjs