- 124
- 49
- 28
Sen geç dalganı geç ilk mermi sana hedefim sensin gıcık oldum sana TRT spor haber spikeri gibi ekranda boş yapiyon 👊🏻👊🏻 vur de vuruyum @Mrlbra 😂😂😂Gözleme açmak gıbı bsey
Sen geç dalganı geç ilk mermi sana hedefim sensin gıcık oldum sana TRT spor haber spikeri gibi ekranda boş yapiyon 👊🏻👊🏻 vur de vuruyum @Mrlbra 😂😂😂Gözleme açmak gıbı bsey
Senı havaya atarımSen geç dalganı geç ilk mermi sana hedefim sensin gıcık oldum sana TRT spor haber spikeri gibi ekranda boş yapiyon 👊🏻👊🏻 vur de vuruyum @Mrlbra 😂😂😂
Niye özelden konuşuruz bizde 🧠Bunları anlatamıyoruz malesef
uçar özgürlüğe kanat cirparim 😂Senı havaya atarım
Boy kacuçar özgürlüğe kanat cirparim 😂
Metin benden onun görevi boş yapmakSen geç dalganı geç ilk mermi sana hedefim sensin gıcık oldum sana TRT spor haber spikeri gibi ekranda boş yapiyon 👊🏻👊🏻 vur de vuruyum @Mrlbra 😂😂😂
1.70Boy kac
Ajan olma ihtimalin var ama sırrımı verirsem anlatırsan nolcakNiye özelden konuşuruz bizde 🧠
1.91Boy kac
Erhanın hesapmıs o yanlışlıkla boya 2 sıde cevap verdiAjan olma ihtimalin var ama sırrımı verirsem anlatırsan nolcak
And içtim bana güven 🤫🤐Ajan olma ihtimalin var ama sırrımı verirsem anlatırsan nolcak
Benımde 1.91 boydaşım
Erhan bize yanliş yapmazErhanın hesapmıs o yanlışlıkla boya 2 sıde cevap verdi
Kım yaparErhan bize yanliş yapmaz
Evet benim multi hesap sikayet et engel atsınlar puahhaErhanın hesapmıs o yanlışlıkla boya 2 sıde cevap verdi
Asıl sen kimsin derler benden demesi@Ezq1 sen kimsin
AnlaştıkAnd içtim bana güven 🤫🤐
2. olmak için neyi bekliyorsun😂😂
Yaverim@Ezq1 sen kimsin