- 22,435
- 23,079
- 113
Umreye gitmiş tövbe etmeyeŞap şap abim nerede ya off
Umreye gitmiş tövbe etmeyeŞap şap abim nerede ya off
Adam askere gıtmıs dıyolarSapsapı kendine düşman ilan ettiğin an ve profili değişince
Bize hainlik yapmayacağına and içYemin töreni yapalım @Mrlbra
Hangi adamAdam askere gıtmıs dıyolar
Ve bol bol roll acacagına puhahaBize hainlik yapmayacağına and iç
YalapşapHangi adam
HAJAKSKSLSLLSLSLSLDYalapşap
Burda olmayan şahsın arkasından konuşmaualım lütfen gelince konuscazYalapşap
Burda o elmasları alıyoBurda olmayan şahsın arkasından konuşmaualım lütfen gelince konuscaz
SİZE HAİNLİK YILANLIK KAHPELİK KALLESLİK GAVURLUK PUŞTLUK İPNELİK YAPMAYACAGİMA BÜTÜN FORUM ÜYELERİ ONUNDE AND İÇİYORUM YEMİN EDİYORUM YEMİNİMİ BOZARSAM BİR FORUM ANLIMI DELSİN CCC BOZKURT BOZKURT 😂😂😂Bize hainlik yapmayacağına and iç
Rol açmak ne onu bilmiyorumVe bol bol roll acacagına puhaha
Anlaştık bundan sonra 1. SıradasınSİZE HAİNLİK YILANLIK KAHPELİK KALLESLİK GAVURLUK PUŞTLUK İPNELİK YAPMAYACAGİMA BÜTÜN FORUM ÜYELERİ ONUNDE AND İÇİYORUM YEMİN EDİYORUM YEMİNİMİ BOZARSAM BİR FORUM ANLIMI DELSİN CCC BOZKURT BOZKURT 😂😂😂
Boşver lnu senRol açmak ne onu bilmiyorum
Siyaset yasakSİZE HAİNLİK YILANLIK KAHPELİK KALLESLİK GAVURLUK PUŞTLUK İPNELİK YAPMAYACAGİMA BÜTÜN FORUM ÜYELERİ ONUNDE AND İÇİYORUM YEMİN EDİYORUM YEMİNİMİ BOZARSAM BİR FORUM ANLIMI DELSİN CCC BOZKURT BOZKURT 😂😂😂
Gözleme açmak gıbı bseyRol açmak ne onu bilmiyorum
Demirbası benim mrlbranın dostumSİZE HAİNLİK YILANLIK KAHPELİK KALLESLİK GAVURLUK PUŞTLUK İPNELİK YAPMAYACAGİMA BÜTÜN FORUM ÜYELERİ ONUNDE AND İÇİYORUM YEMİN EDİYORUM YEMİNİMİ BOZARSAM BİR FORUM ANLIMI DELSİN CCC BOZKURT BOZKURT 😂😂😂
Senin morralin neden bozuk en son onu anlatacaktin paşa hazretleriBoşver lnu sen
😡😡😡Gözleme açmak gıbı bsey
Bunları anlatamıyoruz malesefSenin morralin neden bozuk en son onu anlatacaktin paşa hazretleri