- 22,435
- 23,079
- 113
Erhan zengin olunca herkese akıl vermeye başladı 🤣 dünde jakaya öğütler veriyorduSende para olunca kainat bile biliyor en fazla 2 gün elinde kalır o para sende sabir yok maalesef ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsun
Erhan zengin olunca herkese akıl vermeye başladı 🤣 dünde jakaya öğütler veriyorduSende para olunca kainat bile biliyor en fazla 2 gün elinde kalır o para sende sabir yok maalesef ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsun
Puahhah parasız yigidi kimse sevmez ama puahhaÖylede bir yiğidim ben
Erhancim sen hala bu kumarı para kazanmak için oynadığımı düşünüyorsan hala beni anlamamışsın demek tirSende para olunca kainat bile biliyor en fazla 2 gün elinde kalır o para sende sabir yok maalesef ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsun
Biz unumuzu eledik eleğimizi astık kardeşim gerisi gençlerin önünü açtıkDaha iyi görürsün o zmn
Jaka 1k yi 2 dakika da 10k yapıyor ondan sonra parasız kalıyor ona çok şaşırdım diye dedim loser konusunda herkesin zengin olmasını isterim ben şahsen atamErhan zengin olunca herkese akıl vermeye başladı 🤣 dünde jakaya öğütler veriyordu
Ununa lafım yok eleğini astığın duvar yıkılsın derdi bir büyüğümüzBiz unumuzu eledik eleğimizi astık kardeşim gerisi gençlerin önünü açtık
Bunu ınanarak dedıysen eksik olan şey 1 k 2 fkda 10 yapım gelim 🤣🤣🤣Jaka 1k yi 2 dakika da 10k yapıyor ondan sonra parasız kalıyor ona çok şaşırdım diye dedim loser konusunda herkesin zengin olmasını isterim ben şahsen atam
Konu fark etmez kardeşim içinde sinsilik olan başkasında gözü olan varken kendi param dursun nede olsa forumdan koparırım kafasında olan zengin olmasınJaka 1k yi 2 dakika da 10k yapıyor ondan sonra parasız kalıyor ona çok şaşırdım diye dedim loser konusunda herkesin zengin olmasını isterim ben şahsen atam
Emekli olduk kardeşimUnuna lafım yok eleğini astığın duvar yıkılsın derdi bir büyüğümüz
Ez kardeşim ezNeyse bu kadar muhabbet yeter gidip dışarıda biraz para ezim losers puhaha
Benim 3 kusurum oldugu zaman haykırıyorum barios ta ole sende ole fterimde ole diğerlerini bilmiyorumKonu fark etmez kardeşim içinde sinsilik olan başkasında gözü olan varken kendi param dursun nede olsa forumdan koparırım kafasında olan zengin olmasın
Her canlı bir gün ölümü tadacaktırBenim 3 kusurum oldugu zaman haykırıyorum barios ta ole sende ole fterimde ole diğerlerini bilmiyorum
Doğrudur mesele geçen kazanınca kağıda yazıp sırtıma asmıştım benBenim 3 kusurum oldugu zaman haykırıyorum barios ta ole sende ole fterimde ole diğerlerini bilmiyorum
Kimlik noldu kardeşimDoğrudur mesele geçen kazanınca kağıda yazıp sırtıma asmıştım ben
23 saat kaldıKimlik noldu kardeşim
Bundan kaçış yokHer canlı bir gün ölümü tadacaktır