- 23,947
- 22,373
- 113
12 tane var benim kanka 2 tane değil 2 tane benim aldığım 10 tanede baba parası puahha50 gram bileziği olan adam zengin kardeşim
12 tane var benim kanka 2 tane değil 2 tane benim aldığım 10 tanede baba parası puahha50 gram bileziği olan adam zengin kardeşim
Ne bu memnuniyetsizlik o zmn kardeşim12 tane var benim kanka 2 tane değil 2 tane benim aldığım 10 tanede baba parası puahha
@Metings1905 bu arkadaşa ulas yardımcı olur sanaCok parasızım nabcam ben
Urkutemem kardeşim 87 k dan bahsediyoruz ya okuyamiyoruz, okuyacak birini bulmamizda 1 hafta zamn alacak dese ne yaparım
Dm nasıl kapatılıyor@Metings1905 bu arkadaşa ulas yardımcı olur sana
@Metings1905 bana yardımcı olcakmışın beklıom@Metings1905 bu arkadaşa ulas yardımcı olur sana
Para insani mutlu eder zannediyordum yanılmışım para mutluluk getirmiyormusNe bu memnuniyetsizlik o zmn kardeşim
1.5 m yatırım var kumar oynayıp maaşı eziyon yapma12 tane var benim kanka 2 tane değil 2 tane benim aldığım 10 tanede baba parası puahha
Para insanı her zmn mutlu eder mi bilmiyorum ama parasızlik adamin anasını bile her zmn ağlatırPara insani mutlu eder zannediyordum yanılmışım para mutluluk getirmiyormus
Dun cekilis konusu açtım 7 dm geldi bende dm yi kapattimDm nasıl kapatılıyor
Fırıncı kuregı Alman lazım önce @Mrlbra al bana gel@Metings1905 bana yardımcı olcakmışın beklıom
Altınlar duruyor nu kontrol etseydinBen
Dun cekilis konusu açtım 7 dm geldi bende dm yi kapattim
Foruma veto uyguladım herkesi karşıma aldım bugünFırıncı kuregı Alman lazım önce @Mrlbra al bana gel
O saglamda kanka puahaAltınlar duruyor nu kontrol etseydin
2 milyon paraya herkes dm kapatır kardeşim 🤣Ben
Dun cekilis konusu açtım 7 dm geldi bende dm yi kapattim
Daha iyi görürsün o zmnForuma veto uyguladım herkesi karşıma aldım bugün
Sende para olunca kainat bile biliyor en fazla 2 gün elinde kalır o para sende sabir yok maalesef ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsunPara insanı her zmn mutlu eder mi bilmiyorum ama parasızlik adamin anasını bile her zmn ağlatır
Barrios
Para yok onda para hala sıtenınSende para olunca kainat bile biliyor en fazla 2 gün elinde kalır o para sende sabir yok maalesef ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsun
Öylede bir yiğidim benSende para olunca kainat bile biliyor en fazla 2 gün elinde kalır o para sende sabir yok maalesef ve bu yüzden kaybetmeye mahkumsun
Yok valla benim ole bi huyum yoktu atam da gına geldi artık insanlardan cekilis konusu aciyoruz 500 turk lirası veriyoruz daha ne yapalım bilmiyorum artık puhaba2 milyon paraya herkes dm kapatır kardeşim 🤣