- 12,760
- 6,056
- 113
@Metings1905 sana yok kırmızı lıst3ye gırdın 

Ben kırmızı lısteye gırersem sen tabuta gırersın @Barrios sozlerı nasıl@Metings1905 sana yok kırmızı lıst3ye gırdın Ekli dosyayı görüntüle 784376
Atayım mesajBugün whatsapp hiç mesaj gelmedi neden acaba
Bizim adımız yeterBelge hazırla su faturası
İbanım var sende mesaj atmadan yak kankaAtayım mesaj
Beğendim üzerinden çalışırsak güzel sonuçlar elde ederizBen kırmızı lısteye gırersem sen tabuta gırersın @Barrios sozlerı nasıl
Ürkütmeli sözler91677825218
Beğendim üzerinden çalışırsak güzel sonuçlar elde ederiz
Yok kardeşim 24 saat dedi temsilcim bizzat arayarak içiniz rahat olsun sizin gibi bir kumarbazı kaybetmek istemeyiz. Zaten geri atacaksınız bize dedi. Dedik haklısın ağabey@Barrios sen bilirsin var mı kimlik onaylandı heralde
Kim gelince tam 87 k borcun vardı kaapt bari onu 🤣Yok kardeşim 24 saat dedi temsilcim bizzat arayarak içiniz rahat olsun sizin gibi bir kumarbazı kaybetmek istemeyiz. Zaten geri atacaksınız bize dedi. Dedik haklısın ağabey
TEMSİLCİN mi dedi niye 24 saat bi kimliği okumanız 24 saat nmi sürüyor diyemedin mşYok kardeşim 24 saat dedi temsilcim bizzat arayarak içiniz rahat olsun sizin gibi bir kumarbazı kaybetmek istemeyiz. Zaten geri atacaksınız bize dedi. Dedik haklısın ağabey
Aynısından üretmek isteseler o kadar surmezTEMSİLCİN mi dedi niye 24 saat bi kimliği okumanız 24 saat nmi sürüyor diyemedin mş
Ne zaman zengin olacan atamTEMSİLCİN mi dedi niye 24 saat bi kimliği okumanız 24 saat nmi sürüyor diyemedin mş
Tam tersi kanka bugün salı pauahshaİbanım var sende mesaj atmadan yak kanka
Bunu hiçbir zaman öğrenemeyecek bu forum kardeşim artık zenginkende böyle takılcamNe zaman zengin olacan atam
Kimlik çıkarmak 1 saat onun barrios ait olduğunu kanıtlamak 24 saatAynısından üretmek isteseler o kadar surmez
Urkutemem kardeşim 87 k dan bahsediyoruz ya okuyamiyoruz, okuyacak birini bulmamizda 1 hafta zamn alacak dese ne yaparımTEMSİLCİN mi dedi niye 24 saat bi kimliği okumanız 24 saat nmi sürüyor diyemedin mş
17 k sı ile okuma yazma dersi al diycebUrkutemem kardeşim 87 k dan bahsediyoruz ya okuyamiyoruz, okuyacak birini bulmamizda 1 hafta zamn alacak dese ne yaparım
Puhahah sonunda en mantıklı kararı vermişsin atamBunu hiçbir zaman öğrenemeyecek bu forum kardeşim artık zenginkende böyle takılcam
50 gram bileziği olan adam zengin kardeşimNe zaman zengin olacan atam