- 22,435
- 23,079
- 113
Eyvallah çok İncesinNormalde aydınlanma ücreti almam lazım ama durum ortada bu seferlik bizden olsun
Eyvallah çok İncesinNormalde aydınlanma ücreti almam lazım ama durum ortada bu seferlik bizden olsun
SanadaGünaydin dostlar
Agresif gördüm seniSanada
Günaydın kebelekGünaydin dostlar
Sanada tırtılımGünaydın kebelek
Beni görmen bile bişey şuralar görünmez sandım kendimiAgresif gördüm seni
Malboracım çok şey etme geçici bu zamanlar daha kötü zamanlatımız olduBeni görmen bile bişey şuralar görünmez sandım kendimi
Ulan daha kötü ne olabılır düşünüyorum yok uçak felan cakılmalı eveMalboracım çok şey etme geçici bu zamanlar daha kötü zamanlatımız oldu
Ben ikna oldumMalboracım çok şey etme geçici bu zamanlar daha kötü zamanlatımız oldu
Valla meto bundan çok değil 1 buçuk yıl öncesine bakıyorum kendi adıma şuan mezardan sana yazıyordum o yüzden herşey geçerrUlan daha kötü ne olabılır düşünüyorum yok uçak felan cakılmalı eve
YooMalboracım çok şey etme geçici bu zamanlar daha kötü zamanlatımız oldu
Bak komşuma havasından mı suyundan mı bizim buralar hep böyleBen ikna oldum
Zaten hep mezardan çukurdan yazarsınuz kardeşim gökdelenden yazmayın asla puajajValla meto bundan çok değil 1 buçuk yıl öncesine bakıyorum kendi adıma şuan mezardan sana yazıyordum o yüzden herşey geçerr
Ölüyü dirilttim diyor metin. Kaç benceValla meto bundan çok değil 1 buçuk yıl öncesine bakıyorum kendi adıma şuan mezardan sana yazıyordum o yüzden herşey geçerr
Laaaa maynak herif şmdi gökdelen olmasa da 9. kattan yazıyorumZaten hep mezardan çukurdan yazarsınuz kardeşim gökdelenden yazmayın asla puajaj
Kardesım masa alıcaz 5 k lazımLaaaa maynak herif şmdi gökdelen olmasa da 9. kattan yazıyorum![]()
Meto iyidir iyidir de ah şu çenesi ve şikayetleri olmasaÖlüyü dirilttim diyor metin. Kaç bence
Vay aw dolandırıldınız mııKardesım masa alıcaz 5 k lazım
Çıkartıp masaya koyman için atıyor dost oltaya gelmeVay aw dolandırıldınız mıı