- 29,946
- 21,943
- 113
Nerden aldınYa ne delı parası be kardesım ben 1.2 cektım 2023 ekımde bak amdı halıme. Buyuk balıgın tadını alınca hep istyodun kazandım sanyosun ama ahhh ahh
Nerden aldınYa ne delı parası be kardesım ben 1.2 cektım 2023 ekımde bak amdı halıme. Buyuk balıgın tadını alınca hep istyodun kazandım sanyosun ama ahhh ahh
Betebetten 2023 ekımde wisdom of athena 2 el üst üste 400 k ödedi.Nerden aldın
Dagıtım düşünüyormusun dostumGünde 200 dediler 200 çektim diğer gün bekliyorum
Bende yok
İyi iyiİçelim güzelleşelim..Ekli dosyayı görüntüle 782676
Ortaya gol alsan oran hemen hemen aynı olurdu1-1 devam eden Celta Vigo - Sevilla maçına ev sahibinin kırmızısı var diye sevilla 1,5 üst oynadım, celta vigo 2 gol attı delirecem.
Ortaya gol 1,50'ydi, sevilla 1.80'di diye sevillaya aldım ya, sahabet muhabbeti için bakiye tam 1k olsun diyeOrtaya gol alsan oran hemen hemen aynı olurdu
Sağlık olsun diyelimOrtaya gol 1,50'ydi, sevilla 1.80'di diye sevillaya aldım ya, sahabet muhabbeti için bakiye tam 1k olsun diye![]()
Sahabet para dağıtıyor gibi gözüküyor ama deli dehset para kazanıyorlar deli dehsetOrtaya gol 1,50'ydi, sevilla 1.80'di diye sevillaya aldım ya, sahabet muhabbeti için bakiye tam 1k olsun diye![]()
Gerçek bi loser'ım dostSağlık olsun diyelim
TebriklerGOL BEEEEE
Son saniyede attı sevilla sdgsdfgdhsg
Çekebilirsem sağ salim, DM atcam sana kupon parası dostTebrikler
Sağol kanka düşünmen yeter eyvallahÇekebilirsem sağ salim, DM atcam sana kupon parası dost![]()
😅 ilk çekim miydi
Yok ya 2-3 gün önce de 2 kere denemiştim ilkinde başaramadım ikincisinde eklediler çektim. Bugün yine denedim 1 kere yine kaybettim, sonra 20 freespin eklediler çarktan, onu çevirip 1k çektim. Tekrar alayım dedim bonusu böyle ip dedi şerefsizler😅 ilk çekim miydi
Geçmiş olsun 😅Yok ya 2-3 gün önce de 2 kere denemiştim ilkinde başaramadım ikincisinde eklediler çektim. Bugün yine denedim 1 kere yine kaybettim, sonra 20 freespin eklediler çarktan, onu çevirip 1k çektim. Tekrar alayım dedim bonusu böyle ip dedi şerefsizler![]()