- 7,175
- 2,889
- 113
Aynen bro züğürtüz belli oluyor dediğin gibiEvet o yonca tabaklar tam bir züürt tabağı bizde de var
Aynen bro züğürtüz belli oluyor dediğin gibiEvet o yonca tabaklar tam bir züürt tabağı bizde de var
Kral kumar aclıgı bızdekıBirazdan ormana cikacam ,açliktan mantar topluyacam...gel birlikte yiyelim..Çamin havasıyla meşenin serinligiyle birde çay demleriz yanina..
Günde 200 dediler 200 çektim diğer gün bekliyorumSonuç noldu merak ettim @BlackJED
Gönderecekler yani tamamını?Günde 200 dediler 200 çektim diğer gün bekliyorum
Uçtun sandık reıs hangı oyunda vurdunGünde 200 dediler 200 çektim diğer gün bekliyorum
Jackpotun en büyüğü patladıUçtun sandık reıs hangı oyunda vurdun
Öyle söylediler ama günlük 200Gönderecekler yani tamamını?
Oyun?Jackpotun en büyüğü patladı
Shining crown
Konu felan ucunca ıyı şeyler düşünmedik 😀Shining crown
Konuyu ben kapatmadım shellac baskan ilgileniyo durumla o kapattoKonu felan ucunca ıyı şeyler düşünmedik 😀
Iyı parça parça da olsa cebinde sayılır tebrıkler haftaya cuma tamamdır olayKonuyu ben kapatmadım shellac baskan ilgileniyo durumla o kapatto
Kral kumar aclıgı bızdekı
Nbnusum10 spın kankaYENİ VE ÖZEL SLOTTAN %15 İADE BONUSU – Bets10 Kampanyalar
YENİ VE ÖZEL SLOTTAN %15 İADE BONUSU ...bonus.1331bets10.com
1 k felan çekersem çocuğa beslenme çantası alıcam kaybetmişNbnusum
Vay anasnınya üzüldüm cekte al bende izmarite cıktım yagmur basladı ızmarıtte yok1 k felan çekersem çocuğa beslenme çantası alıcam kaybetmiş
Burdada var yağmur dün superdı havaVay anasnınya üzüldüm cekte al bende izmarite cıktım yagmur basladı ızmarıtte yok
Olsun ödesinler de 5 günde ödesinler gerekirse. Hayırlı uğurlu olsunÖyle söylediler ama günlük 200
Deli para reıs ömründe 1 kere o jackpotu göremeyecek insanlar varOlsun ödesinler de 5 günde ödesinler gerekirse. Hayırlı uğurlu olsun
Ya ne delı parası be kardesım ben 1.2 cektım 2023 ekımde bak amdı halıme. Buyuk balıgın tadını alınca hep istyodun kazandım sanyosun ama ahhh ahhDeli para reıs ömründe 1 kere o jackpotu göremeyecek insanlar var