- 80,249
- 53,086
- 113
Saglik olsun metinim sadece milyon kez bu şekilde yattik@Northe @butragueno son sanıye 3 lük gelse yatacak kupon tabıkı 3 lük çıktı 😀😀
Saglik olsun metinim sadece milyon kez bu şekilde yattik@Northe @butragueno son sanıye 3 lük gelse yatacak kupon tabıkı 3 lük çıktı 😀😀
Lan olmıyacak şeyler oluyor saçma sapan ızdırap amk resmen ınsanaSaglik olsun metinim sadece milyon kez bu şekilde yattik
Ara ver la yoksa gecmez aslaLan olmıyacak şeyler oluyor saçma sapan ızdırap amk resmen ınsana
Sıfırlandık ara verdik mecburAra ver la yoksa gecmez asla
Oyle degil komple biseyler falan izle 1 2 gun bakma cokSıfırlandık ara verdik mecbur
İçinden söw dostum@Shellac reis bi tur sovelim şu takıma be agiz dolusu cok ihtiyac var 😁
Kıyma kendıne koca oğlanİp elimde doğalgaz borusuna bağlıyorum
Çare yok başkan bu işin sonu yağlı urganKıyma kendıne koca oğlan
İntihar mektubu bıraktım sanada yer verdim mektupta. Cehennemde görüşürüz reisİçinden söw dostum
Yoruma dökme
Napıcaz reıs ne oynasak mucıze oluyor yatıyor kuponlar artık ben küfür olayını gecıp kafaya yumruk atma sevıyesıne ulastımİçinden söw dostum
Yoruma dökme
Urganla budanmamıs tomruk takas yapmak ıstermsınÇare yok başkan bu işin sonu yağlı urgan
Meto reis çok kötüyüz nahf olduk mahff başımın agrısı gecmıyor yemın ederım 3 tane agrı kesıcı içtimUrganla budanmamıs tomruk takas yapmak ıstermsın
Lan 2 senelık ılıskım 1 hafta önce bıttı 4 aydır iş yok gıttıgım görüşmeler olumsuz kuponlar yatısta secde benı cagırıyor resmenMeto reis çok kötüyüz nahf olduk mahff başımın agrısı gecmıyor yemın ederım 3 tane agrı kesıcı içtim
Lan 2 senelık ılıskoden nolur ilerde aklına bıle gelmez. 2007 de unide manıtam vardı 3 sene 2010 askere gıdınce ayrıldık öldüm bittim ayagı göt ayagı 3 cocuk var sımdı gecer oda gecer para olsun gerisi hallolur 😂Lan 2 senelık ılıskım 1 hafta önce bıttı 4 aydır iş yok gıttıgım görüşmeler olumsuz kuponlar yatısta secde benı cagırıyor resmen
Hesaptan paparaya
Öldüm bıttım konusu degıl kardo terslık varLan 2 senelık ılıskoden nolur ilerde aklına bıle gelmez. 2007 de unide manıtam vardı 3 sene 2010 askere gıdınce ayrıldık öldüm bittim ayagı göt ayagı 3 cocuk var sımdı gecer oda gecer para olsun gerisi hallolur 😂
Cenabetliktir oÖldüm bıttım konusu degıl kardo terslık var