- 80,244
- 53,079
- 113
He yok la ben artik 0 risk yasiyom o konuda eski sisteme döndüm bu aySende durumlar nasıl yedik mi maaşımızı
He yok la ben artik 0 risk yasiyom o konuda eski sisteme döndüm bu aySende durumlar nasıl yedik mi maaşımızı
Ders çıkarmana sevindimHe yok la ben artik 0 risk yasiyom o konuda eski sisteme döndüm bu ay![]()
Iyide yenilmeyecek takim degil bazen mallaşabiliyor ama gununde olursa rahat 100 atarTenerifenin eline nasıl verdik ama malaga daha iyi sanki
Inşallah la yoksa sonu yok kiDers çıkarmana sevindim
Darısı başıma
Bizim hoca inanmış kim gelirse skib atacağız pazar günü kupa ülkeye gelecek diyorIyide yenilmeyecek takim degil bazen mallaşabiliyor ama gununde olursa rahat 100 atar
Hadi bakalim guzel mac olur finalBizim hoca inanmış kim gelirse skib atacağız pazar günü kupa ülkeye gelecek diyor
erhan uzatma jokic'e zınklatAlanya golünü izledim kriz geçirdim suan puahah göz göre göre net şike yapılmış macta
Puhaha 4lu kombine gelsin yuzde yuz gelecek zink gelir az bekle 2 saat daha puahaherhan uzatma jokic'e zınklat
2 saat yaşarmıyız olm puahahhaPuhaha 4lu kombine gelsin yuzde yuz gelecek zink gelir az bekle 2 saat daha puahah
Aek taraftari sigara iciyor la hahahahBizim hoca inanmış kim gelirse skib atacağız pazar günü kupa ülkeye gelecek diyor
Millet ispanyol finali beklerkenAek taraftari sigara iciyor la hahahah
Gs ikisine de kaybeder benceMillet ispanyol finali beklerken
Türk yunan finali olacak puhaha
710 la yapsan gelmezdi anasini satiyimEkli dosyayı görüntüle 782267
@butragueno çıldırmalık kayıp bonusu kazancı puhaha 2/2 gidiyoruz miktar düşük olunca
Ödeme alan uzuyoÖdermiş