- 31,286
- 23,077
- 113
Egoluydu kahpeNe biliyo beyaz ne zaman öğreneceğini tam malmış eleman
Egoluydu kahpeNe biliyo beyaz ne zaman öğreneceğini tam malmış eleman
Hee, kanka biliyom dicen ise girdikten sonra bilmiyomusum dicenBugünkü çok ıyıydı müdür frlan olumlu konuştu ulan depoya gıttık ordaki amır bıtane makıne var bunu kullandın mı drdı yok dedım 1 sene dedı senın bunu öğrenmen dedım 3 ayda ogrenırım 1 sene ne amk adam kıl cıktı
Harbi 1 sene ne, makinenin kendisi 6-7 ayda yapılıyordurBugünkü çok ıyıydı müdür frlan olumlu konuştu ulan depoya gıttık ordaki amır bıtane makıne var bunu kullandın mı drdı yok dedım 1 sene dedı senın bunu öğrenmen dedım 3 ayda ogrenırım 1 sene ne amk adam kıl cıktı
Burda yapardık onu yalan soleyebılsek mılletı tokatlardık puajsjHee, kanka biliyom dicen ise girdikten sonra bilmiyomusum dicen
Ya kesın kendı adamı felan var aldırırcak yokuş yaptıHarbi 1 sene ne, makinenin kendisi 6-7 ayda yapılıyordur
Öyle işsiz kalırsın işte, biz zamanında tam bayram zamanı Barmen kaçtı işin olsun üzerinden ilan açtım Eskişehir’den adam buldum geldi, kokteyli bırak biranın ne olduğunu bilmiyordu aqBurda yapardık onu yalan soleyebılsek mılletı tokatlardık puajsj
Kesinlikle. İş piyasası böyle ilerliyor. Cvlere bakiosun bu adam içinden geçer diosun iş günü gelio adam daha işi orda öğrenmeye başlıyorHee, kanka biliyom dicen ise girdikten sonra bilmiyomusum dicen
Çok da belli etmicen tabiKesinlikle. İş piyasası böyle ilerliyor. Cvlere bakiosun bu adam içinden geçer diosun iş günü gelio adam daha işi orda öğrenmeye başlıyor
İşe girerken sallayabildigin kadar sallican
Kankammm üzülme düzelir herşey elbetBüyük olasılık kızda ondan ayrıldı işte yok herşey ters gıdıyor baskası olsa yerımde önce kızı vururdıu sonra o depo amırını gayet sakınım
Kandırmış bizi terim atmıyor@Mrlbra 4 dk kaldı hadi
Ulan sapsap 2 gün önce sülük dedın sımdı tesellı edıyorsun evlensek mıKankammm üzülme düzelir herşey elbet
Ulan dün sizin yüzünüzden konu kapandı bugün birbirinizi teselli ediyonuz nasıl bir çarsınızKankammm üzülme düzelir herşey elbet
Kafayı dik tutucan, Murat Dalkılıç Bi Hayli şarkısının klibi var onu izle gel çabukBüyük olasılık kızda ondan ayrıldı işte yok herşey ters gıdıyor baskası olsa yerımde önce kızı vururdıu sonra o depo amırını gayet sakınım
Kızdırdın beni bende seni kızdırdımUlan sapsap 2 gün önce sülük dedın sımdı tesellı edıyorsun evlensek mı
Ben kın tutamıyorum ya Hakan'dan başkasınaUlan dün sizin yüzünüzden konu kapandı bugün birbirinizi teselli ediyonuz nasıl bir çarsınız
İşin içine ilişki girince dayanamıyorum ben düşman da olsa dost da olsa üzülüyorumUlan dün sizin yüzünüzden konu kapandı bugün birbirinizi teselli ediyonuz nasıl bir çarsınız
Sülük olsa?İşin içine ilişki girince dayanamıyorum ben düşman da olsa dost da olsa üzülüyorum