- 22,435
- 23,079
- 113
Parası olankara bakıp dm atmak için orda takılıyor ğuajahTam maaş gününe denk gelince biz maaşı koydu rolleniyo sandık, buraya canım çok sıkkın diyip yatırıma ek spinde takılıyordu aq
Parası olankara bakıp dm atmak için orda takılıyor ğuajahTam maaş gününe denk gelince biz maaşı koydu rolleniyo sandık, buraya canım çok sıkkın diyip yatırıma ek spinde takılıyordu aq
Avrupa bitmiş kardeşim hiç önermemTurist vizesi ile gittiğimiz yerde kaldığımızda polis yakalarsa direkt Deport mu ediyor bilgisi olan var mı m
Hocam niye soruyon o zaman umut ilandırdınHarbi şuan imkansız ama
Ne maaşı ula liyakat kurbanı olduk liyakatTam maaş gününe denk gelince biz maaşı koydu rolleniyo sandık, buraya canım çok sıkkın diyip yatırıma ek spinde takılıyordu aq
Bizi kıskanıyor musunuz yoldaAvrupa bitmiş kardeşim hiç önermem
Tanımadığım adamdan para istememParası olankara bakıp dm atmak için orda takılıyor ğuajah
Bugünkü görüşmede kötü geçti Samsun'a gıdıcem 1 2 ay en ıyısıNe zaman dalga geçtim ayıp etme
Tam evlilik öncesi bir de, allah gönlüne göre versin üzüldüm sayılırNe maaşı ula liyakat kurbanı olduk liyakat
NereyeTerim kaçtı kardeşim
Gönlüne göre bulursun umarımBugünkü görüşmede kötü geçti Samsun'a gıdıcem 1 2 ay en ıyısı
Bana para bulmayaNereye
Birilerinden bulabilsem gene borç alıp atardımHocam niye soruyon o zaman umut ilandırdın
Zloty bozmayaNereye
Niye kötü geçiyor meselaBugünkü görüşmede kötü geçti Samsun'a gıdıcem 1 2 ay en ıyısı
Herkes keşke bizim de başkanımız rte olsaydı diyorBizi kıskanıyor musunuz yolda
Düt düt yaptırmamışlar herhalde iş görüşmesindeNiye kötü geçiyor mesela
Bugünkü çok ıyıydı müdür frlan olumlu konuştu ulan depoya gıttık ordaki amır bıtane makıne var bunu kullandın mı drdı yok dedım 1 sene dedı senın bunu öğrenmen dedım 3 ayda ogrenırım 1 sene ne amk adam kıl cıktıGönlüne göre bulursun umarım
Yok yani o sorunu bulup onu çözmesi lazım, o sorunu toparlamadan zor iş bylurDüt düt yaptırmamışlar herhalde iş görüşmesinde
Parasız erkeğe artık anası bile katlanamıyor maalesef dost. Umarım bir an önce düze çıkarız hep beraberBugünkü görüşmede kötü geçti Samsun'a gıdıcem 1 2 ay en ıyısı
Ne biliyo beyaz ne zaman öğreneceğini tam malmış elemanBugünkü çok ıyıydı müdür frlan olumlu konuştu ulan depoya gıttık ordaki amır bıtane makıne var bunu kullandın mı drdı yok dedım 1 sene dedı senın bunu öğrenmen dedım 3 ayda ogrenırım 1 sene ne amk adam kıl cıktı