- 18,515
- 16,838
- 113
Saf mısın metin almaya değil vermeye çalışıyozIyı çöküyorlar heee Popescu presı yeminle yanında appıah var bıde puahja
Saf mısın metin almaya değil vermeye çalışıyozIyı çöküyorlar heee Popescu presı yeminle yanında appıah var bıde puahja
Milletin rutini bu da minibüse bindi diye ağlıyoOn gün bugün değil şuan minibüsteyim ve bira bile alamıcam
Bizde de puyol piqe defansıIyı çöküyorlar heee Popescu presı yeminle yanında appıah var bıde puahja
Kamyon yanaşmamış herhalde ayrı gergin bugünSaf mısın metin almaya değil vermeye çalışıyoz
Vermeye mı zor mu o kadar vermekSaf mısın metin almaya değil vermeye çalışıyoz
Arabam yok meselaMilletin rutini bu da minibüse bindi diye ağlıyo
Kırılmasın diye hep soruyorum hep ‘mal mısın’ ‘saf mısın’ diyeKamyon yanaşmamış herhalde ayrı gergin bugün
Sapsap araba al arkadaşa amiArabam yok mesela
Artık ne işe gidecek bir arabam ne de bi işim varArabam yok mesela
O kesin değilArtık ne işe gidecek bir arabam ne de bi işim var
Sıkacak mısın kafasına@Fterim1905 12 dk kaldı
Sen geçen ondan mı bozuktun la yoksaArtık ne işe gidecek bir arabam ne de bi işim var
Terim kaçtı kardeşimKırılmasın diye hep soruyorum hep ‘mal mısın’ ‘saf mısın’ diye
Nasıl dostunuz hiç bile y'den haberiniz yok adamı işten koymuşlarSen geçen ondan mı bozuktun la yoksa
Bırının parası kalmıs karbahıste ona yardıma gıttıTerim kaçtı kardeşim
Benle dalga gecıyordu ısssız güçsüz dıye aramızs katılmısNasıl dostunuz hiç bile y'den haberiniz yok adamı işten koymuşlar
Ne zaman dalga geçtim ayıp etmeBenle dalga gecıyordu ısssız güçsüz dıye aramızs katılmıs
Tam maaş gününe denk gelince biz maaşı koydu rolleniyo sandık, buraya canım çok sıkkın diyip yatırıma ek spinde takılıyordu aqNasıl dostunuz hiç bile y'den haberiniz yok adamı işten koymuşlar
O senin üstün kardeşim o mühendisBenle dalga gecıyordu ısssız güçsüz dıye aramızs katılmıs
Harbi şuan imkansız ama@Mrlbra bu böyle sorduktan 15dk sonra zınk diye indirir genelde hazır ol