- 1,142
- 302
- 83
Dünyanın en salak bonusu çevir çevir ana para kadar geçiyor hesabaCuma bonusu veren para hesaba geçecek olan bin TL kafayı yedim
Dünyanın en salak bonusu çevir çevir ana para kadar geçiyor hesabaCuma bonusu veren para hesaba geçecek olan bin TL kafayı yedim
Anladım ben senı 3 kat cevırcen bakıyeye gecıcek 1xbet1 k yatırdım 5 yaptım sonra 3 daha oynadım 3 katı çevrim rastgele oynadım geliyor kupın şaka gibi ya
Yani 1K yatır 60K yap 1K çek olmuş seninki 😅1 k yatırdım 5 yaptım sonra 3 daha oynadım 3 katı çevrim rastgele oynadım geliyor kupın şaka gibi ya
Cuma bonusu böyle 1xbetinAnladım şimdi 55K veren kupondan senin kazancın 1K mı
Neyse kazanıyoz mu sonuç olarakCuma bonusu böyle 1xbetin
1kya ihtiyacın yok anladığım kadarıylaİhtiyacım olan paraydı be![]()
Ben o durumda 10 oran koyuyorum 2 tane sen ufak ufak yazmısınİhtiyacım olan paraydı be![]()
Naber len Mahmut dün karıyı andık andık gece yazdım aqSelam çukulatalarım
Selam hocaSelam çukulatalarım
Ne dediNaber len Mahmut dün karıyı andık andık gece yazdım aq
Selam Dubai mi bi 2 k lazımSelam çukulatalarım
Belçika. Noldu kiSelam Dubai mi bi 2 k lazım
Normal havadan sudan muhabbet dengemi bozmak için mi aradın dedi, hayır dengemi bozmak için dedim eridi telefondaNe dedi
Lafa bak, ders ver de nasiplenelim beyazNormal havadan sudan muhabbet dengemi bozmak için mi aradın dedi, hayır dengemi bozmak için dedim eridi telefonda
Kardeşim henüz değil%41Salihi hallettik büyük baştan kurtulduk şimdi son küçükbaş kaldı onu da hallettik mi rahatım
@Mrlbra çapı kaç cmSalihi hallettik büyük baştan kurtulduk şimdi son küçükbaş kaldı onu da hallettik mi rahatım