- 5,224
- 2,992
- 113
Doğru söylüyon lazım olunca gelmiyo aq geçen para varken oldu 200 kKardeşim gelmez o
Doğru söylüyon lazım olunca gelmiyo aq geçen para varken oldu 200 kKardeşim gelmez o
OhhBi sen kaldın beni pandiklemeyen sende pandikle puajaj
Aynen lazımken asla gelmezDoğru söylüyon lazım olunca gelmiyo aq geçen para varken oldu 200 k
Ben de puahahaBende aynı şekilde sabah 8 akşam uyuyana kadar slottayım kasa varken kasa eriyince tekrar spora dönüyorum yükseltip tekrar slota
Dün yaptım bugün gene yaparımBi sen kaldın beni pandiklemeyen sende pandikle puajaj
@Metings1905 16.25e kadar burda olBen de puahaha
3 saate işimiz var senleDün yaptım bugün gene yaparım
Artık demir zırh yaptırdım parmağın kırılırDün yaptım bugün gene yaparım
Burdayım3 saate işimiz var senle
Kardeşim hala kazanamadın mıBen de puahaha
Fener şampiyon olamadı diye,,Busene yapılacak bütün düğünler iptal olmuş,,daha çok gayseri dersin...bekar damat nörüyon bakım..Gayserı ıhh ıhhh
Kayseri bileti aldım fırıncıya tarihi ev ziyaretiFener şampiyon olamadı diye,,Busene yapılacak bütün düğünler iptal olmuş,,daha çok gayseri dersin...bekar damat nörüyon bakım..
Iyı alıştınVbet heyecan yaratti yatirim bonusuymus %300
İkikisilikmi aldın,,kaçta gidiyozKayseri bileti aldım fırıncıya tarihi ev ziyareti
Bu gece doğum günüm ama bütün veren sitelere yatırım yok hem dandik SitelerVbet heyecan yaratti yatirim bonusuymus %300
Kalan ömrün bereketli ve daha güzel olsun,,hayırlı ömürler gardasim..gece çaylar bende o vakit...Bu gece doğum günüm ama bütün veren sitelere yatırım yok hem dandik Siteler
Kimlikteki doğum günüm bugün yoksa normali geçti şubattaydıKalan ömrün bereketli ve daha güzel olsun,,hayırlı ömürler gardasim..gece çaylar bende o vakit...
Sen her ay 1 kez doğuyon gibiBu gece doğum günüm ama bütün veren sitelere yatırım yok hem dandik Siteler