- 22,435
- 23,079
- 113
Madem kimsede alacan yok forumda bi alacan olsunKendi memleketinde yer bulamayan gurbette nasıl barınsın
Madem kimsede alacan yok forumda bi alacan olsunKendi memleketinde yer bulamayan gurbette nasıl barınsın
Yazılarımıza da cevap vermez oldun seni yağmurlu havada bile vururum artık gaddarKendi memleketinde yer bulamayan gurbette nasıl barınsın
Lazım olsa özelden yazarsın zaten. Gerçi yok da şu an . Neyse beni lafa tutma burdaNeyse hazır burdayken bi 5k at
Başka konuda yaz banaYazılarımıza da cevap vermez oldun seni yağmurlu havada bile vururum artık gaddar
Başka konuda yazdım zatenBaşka konuda yaz bana
Şahit tutmak için burdan yazıyorumLazım olsa özelden yazarsın zaten. Gerçi yok da şu an . Neyse beni lafa tutma burda
Kayseriye selamlarBende aynı şekilde sabah 8 akşam uyuyana kadar slottayım kasa varken kasa eriyince tekrar spora dönüyorum yükseltip tekrar slota
Kardeşim yolda kaldım bi 5kKayseriye selamlar
Ne oldu hemşo anlatacan mi artikBenim kimsede alacağım yok . Bu konuya da beni etiketleme kanka
Barrios atacak haber verdi puahahaKardeşim yolda kaldım bi 5k
Ondan istedim uok dedi işine bak fakir dediBarrios atacak haber verdi puahaha
Blokeli 20k var 10k atarsan çozeriz puahhahaOndan istedim uok dedi işine bak fakir dedi
Dur 2-3 saat bekle 6’lı bulcaz ordan gelir 5-10 😊Ondan istedim uok dedi işine bak fakir dedi
AleykümselamSelamün aleyküm,,Cumanız mübarek muhabbetiniz şen olsun efeler.....
Nerden yedin la blokeBlokeli 20k var 10k atarsan çozeriz puahhaha
Bi sen kaldın beni pandiklemeyen sende pandikle puajajBlokeli 20k var 10k atarsan çozeriz puahhaha
As çaycıSelamün aleyküm,,Cumanız mübarek muhabbetiniz şen olsun efeler.....
Bende varımBi sen kaldın beni pandiklemeyen sende pandikle puajaj
Kardeşim gelmez oDur 2-3 saat bekle 6’lı bulcaz ordan gelir 5-10 😊