- 30,422
- 22,327
- 113
Günaydın kankişGünaydın beybiler
Günaydın kankişGünaydın beybiler
Naber metoşGünaydın kankiş
Iyı iş gorusmesı var oraya gıtcem 2 aydır haber bekliyordum sen nabıyon cıcıkusNaber metoş
Günaydın beybiler
GünaydınGunaydin cıcıklar
Aynı ya depresyondayım elimde nutella kavanozuIyı iş gorusmesı var oraya gıtcem 2 aydır haber bekliyordum sen nabıyon cıcıkus
Günaydın vartoluGunaydin cıcıklar
Fake geliyo bunlar bana ya600 tl ile 1.8 milyon vurmak nedir olum bu nasıl şans oyun isteyince ilah ediyor adamı var ya katlaya katlaya
Biz ibne miyiz aqGünaydın vartolu
Lan yok ben de az kazanmadım bu oyundan ama kıçım yemedi risk almaya böyleFake geliyo bunlar bana ya
Ne alaka la o sonradan geldi ortaya günaydın dedi sen günaydınıma günaydın dedin lwusuajdjBiz ibne miyiz aq
Adam dün 5 ₺ ye jackpot düşürdü dost 43 milyon vurdu şans işte olunca oluyo o seni bulcak600 tl ile 1.8 milyon vurmak nedir olum bu nasıl şans oyun isteyince ilah ediyor adamı var ya katlaya katlaya
Dıbını bulursun bugün erken baslamıssınAynı ya depresyondayım elimde nutella kavanozu
Sabah sabah 15 tane deneme bonus denedim sıfır çekim aqNe alaka la o sonradan geldi ortaya günaydın dedi sen günaydınıma günaydın dedin lwusuajdj
Kazansan nolcak 2 maça gircen gitcek zaten napsak olmuyo saldımSabah sabah 15 tane deneme bonus denedim sıfır çekim aq
Sahabet güzel oluyo 250 yatır 1yap 2 çek takır takır da ödüyor valla kurallara uyarsanKazansan nolcak 2 maça gircen gitcek zaten napsak olmuyo saldım
Ne zaman salsam elmasların ucuna kadar kazıp sonra dönen adam aklıma geliyor aqKazansan nolcak 2 maça gircen gitcek zaten napsak olmuyo saldım
GaahajsnNe zaman salsam elmasların ucuna kadar kazıp sonra dönen adam aklıma geliyor aq
Sağlık olsunKazansan nolcak 2 maça gircen gitcek zaten napsak olmuyo saldım