- 30,276
- 22,253
- 113
HayırdırEvet aktif olmicam artık eskisi gibi
HayırdırEvet aktif olmicam artık eskisi gibi
SıkilmişHayırdır
KomikSıkilmiş
Senden bıktımHayırdır
Kayserı gıdınce eline telı alamıcak yenge varken ondandıeSenden bıktım
O Ankara'daKayserı gıdınce eline telı alamıcak yenge varken ondandıe
Bu ege öle yazmasa ıyıydı gıder ayak o kadar muhabbetımız varO Ankara'da
Gider ayak fitneye de düşmeyi bıraktım metinimBu ege öle yazmasa ıyıydı gıder ayak o kadar muhabbetımız var
Ben yakıstıramadım sana öle demesını gene de sen bilirsinGider ayak fitneye de düşmeyi bıraktım metinim
En fazla forumu bırakır la biz gene diğer haberleşme kanallarından flörtleşirizBu ege öle yazmasa ıyıydı gıder ayak o kadar muhabbetımız var
Sülük dicem alıncan ağlıcan gene 😅Ben yakıstıramadım sana öle demesını gene de sen bilirsin
Aynen hıc dusmeyın yakasından puahjaEn fazla forumu bırakır la biz gene diğer haberleşme kanallarından flörtleşiriz
BıldırdımSülük dicem alıncan ağlıcan gene 😅
SeversinBıldırdım
Olm adamın yakasında sen varsın bize gelen borca yazılıyo sana giden hibe 😅 ayrıca ben Salih’ten para almayalı 10 günü geçtiAynen hıc dusmeyın yakasından puahja
Ben salihle aramızdaki para muhabbetini paylaşmak ıstemıyorum ama kafa kafayadır 😅Olm adamın yakasında sen varsın bize gelen borca yazılıyo sana giden hibe 😅 ayrıca ben Salih’ten para almayalı 10 günü geçti
Allah allah genelde paylaşmayı da seversin 😅 ben aleni burada herkesin huzurunda alıyom hep 😅Ben salihle aramızdaki para muhabbetini paylaşmak ıstemıyorum ama kafa kafayadır 😅