- 1,142
- 591
- 113
sana mı atıyoz demi kralTamam hepsi dm iban bıraksın
sana mı atıyoz demi kralTamam hepsi dm iban bıraksın
Yasemin hanım vardı çok iyi yapmıştı dişlerimi dayıcım. Varsa ona git muhabbet de ederDolmuş parası değil la..olsun yüz yuzdur..4 dolmuş..senin oraya gideceğim Mamak ağız diş sağlık merkezine..
EvetKelle başı 100 mü
Evet de bu nasıl bi Türkçe aqsana mı atıyoz demi kral
Sene kaç hoca 1980 mi🤣Yasemin hanım vardı çok iyi yapmıştı dişlerimi dayıcım. Varsa ona git muhabbet de eder
evet kıme atıyoz ıbanısana mı atıyoz demi kral
Nasıl titreme geldiyseEvet de bu nasıl bi Türkçe aq
banaevet kıme atıyoz ıbanı
tamam yolluyorum
Bayanları hep tanıyon,,zaten ağzımı erkeğe açmam ben,,anca bayana ağız açılırYasemin hanım vardı çok iyi yapmıştı dişlerimi dayıcım. Varsa ona git muhabbet de eder
abi 8 saattir çalışıyom elim ayağım kırıldı haklısınEvet de bu nasıl bi Türkçe aq
Yok lan ciddi diom. Liseyi Ankara'da okudum. Sene 2018 falandı sanırım veya 19Sene kaç hoca 1980 mi🤣
Kesene bereket kanka @egehandro iban bıraktım daim olsun@egehandro kanka @marlonbranda @peatsx @eyalet32 @tahir1603 @aSiRuH06 @gmetin @YELTAY atarsın kanka gönderdiğimde çekim gelmedi bekliyrum daha
Liseyi 2018 de okumadın değil miYok lan ciddi diom. Liseyi Ankara'da okudum. Sene 2018 falandı sanırım veya 19
Dişçi aç ağzını dedikten sonra yeterince açmadığını düşünüp memeyi ağza koyup bu kadar aç dediği evren >>Bayanları hep tanıyon,,zaten ağzımı erkeğe açmam ben,,anca bayana ağız açılır))
Konuya haracını bıraktın mı dost öyle toplu etiket başı 25 gayme1xbet gönderde adamların parayı gönderip uyuyalım sövmesinler sonra![]()
Teşekkürler kesene bereket@egehandro kanka @marlonbranda @peatsx @eyalet32 @tahir1603 @aSiRuH06 @gmetin @YELTAY atarsın kanka gönderdiğimde çekim gelmedi bekliyrum daha
Estağfurullah niyetin belli bugün kaç oldu konu aciyon1xbet gönderde adamların parayı gönderip uyuyalım sövmesinler sonra![]()