Kaynamayacak işte samimi olduğun insanlarla öyle muhabbete gir zaten hayatta zor bi süreçten geçiyoruz tuzu biberi olma lütfenE zaten sana bişey diyen yokki egeyle sohbet ederken araya kaynadın
Kaynamayacak işte samimi olduğun insanlarla öyle muhabbete gir zaten hayatta zor bi süreçten geçiyoruz tuzu biberi olma lütfenE zaten sana bişey diyen yokki egeyle sohbet ederken araya kaynadın
Dedik sana git olaylar ciddileşiyo diye ceza olarak konu içinde olan herkese bedelini öde öyle git@egehandro bak naptı bu 😁
Kardeşim kaynamayacak diyorsun da sen girdin araya sana bişey demedim geçmişi bi oku istersenKaynamayacak işte samimi olduğun insanlarla öyle muhabbete gir zaten hayatta zor bi süreçten geçiyoruz tuzu biberi olma lütfen
OlmsnfkslfkslfjalskDedik sana git olaylar ciddileşiyo diye ceza olarak konu içinde olan herkese bedelini öde öyle git
Beni pavyona götürsün ,,ddddDedik sana git olaylar ciddileşiyo diye ceza olarak konu içinde olan herkese bedelini öde öyle git
Ne gülüyon kardeşimOlmsnfkslfkslfjalsk
Sende çaya şeker alırsa dua et abi abartma aq 😅Beni pavyona götürsün ,,dddd
@TheMachine egeye katiliyorumDedik sana git olaylar ciddileşiyo diye ceza olarak konu içinde olan herkese bedelini öde öyle git
Hayali büyük tuttuk laSende çaya şeker alırsa dua et abi abartma aq 😅
Gerçekten parası olduğuna inansam çökerim ben ona@TheMachine egeye katiliyorum
Para çekmiş demin ss atti gormedin mi gel beraber çökelimGerçekten parası olduğuna inansam çökerim ben ona
Twitter oPara çekmiş demin ss atti gormedin mi gel beraber çökelim
İyi geceler kardomGeceniz güzel olsun dostlar ben kaçar
Allah rahatlık versin kardeşim...Hayırlı cumalarim olsun uyandigindaGeceniz güzel olsun dostlar ben kaçar
Hoca be talleres ve velez 1.5 ust yapar misinBağırttı
Sahanet diye yorumladımHoca be talleres ve velez 1.5 ust yapar misin
Maalesef evetSahanet diye yorumladım
Bol şans kankaMaalesef evet