- 2,802
- 1,811
- 113
Zaten cokmus mmmmmminaYok ya mal da giderse iyice psikoloji çöker
Zaten cokmus mmmmmminaYok ya mal da giderse iyice psikoloji çöker
O nasil oluyoİşte risk alacak durumda olmadan risk alman gerekir
Risk dediğim kumar değil iş, kumar ile normal hayatınızı karıştırdığınız an tek bir son var, batış.Yok ya mal da giderse iyice psikoloji çöker
İşe de riske edecek durumda degilimRisk dediğim kumar değil iş, kumar ile normal hayatınızı karıştırdığınız an tek bir son var, batış.
Bu adam bu psikoloji ile iş de yapsa batar en güzeli biraz kendi haline bırakmakRisk dediğim kumar değil iş, kumar ile normal hayatınızı karıştırdığınız an tek bir son var, batış.
Doğru işe girmezsen batar, Aralık-Ocak ayında benimle samimi olanlar bilir ben alkol almıştım deli dehset yani senin arabadan 2 tane gibi düşünSatıp sermaya yapsam oda kumar oda batar bu piyasada
zirtRuhsatımı atarsam bankadaki kuruşuna kadar alırım okey misin?
Para beni bozdu kardesm
Dişçiye gitcem para lazım..rol takip etmem lazım gulo@aSiRuH06 gel rollerden sana hayır çıkmaz yamyamlardan🤣
Kanka arabasız kalacak durumda degilim ihtiyac var şuan için belki ileri bi zamanda olabilir zaten ondan dedim kendi gelecegim icin tutuyorum su alıp satsam ondan bile kâr ederim ülkede zam görmeyen şey yokDoğru işe girmezsen batar, Aralık-Ocak ayında benimle samimi olanlar bilir ben alkol almıştım deli dehset yani senin arabadan 2 tane gibi düşün
Şu an 4 tane eder 😅
Ne zaman gel dedim çaycı dayı xldldlaldmDişçiye gitcem para lazım..rol takip etmem lazım gulo)
Dm de isikmi yakacaksin yoksa..
Peki gel dedin geldim bende
Kırk yillik fahise bile viziteye zam yapmışKanka arabasız kalacak durumda degilim ihtiyac var şuan için belki ileri bi zamanda olabilir zaten ondan dedim kendi gelecegim icin tutuyorum su alıp satsam ondan bile kâr ederim ülkede zam görmeyen şey yok
Buruşuk bile değerleniyo piyasa o haldeKırk yillik fahise bile viziteye zam yapmış)))ddsd
Yok direk araç ruhsatı atıcam dm den okey misin değil misin herkes adımı soyadımı bilir?E devletten tapusuz arazi ssi mi atcaksın
Sen iste yeterki demleriz gardasim...içmeye geleceksen beklerimNe zaman gel dedim çaycı dayı xldldlaldm
Olay ne la,,,hayirmiYok direk araç ruhsatı atıcam dm den okey misin değil misin herkes adımı soyadımı bilir?
Paramız pek yok diye malsız mülksüz sanıyordu da koçertoOlay ne la,,,hayirmi
Töbe o değerlenmiyo yanlış dedim TL değer kaybediyo ondan bu pahalılık kurtartmıyodur @aSiRuH06Buruşuk bile değerleniyo piyasa o halde