- 22,435
- 23,079
- 113
%60 kar herşeyi çıkımca ustası elektriği kirası vs10 kılo un 650 lıra 170 sımıt çıksa 20 tl den 3400 lıra eder mıss güzel para
%60 kar herşeyi çıkımca ustası elektriği kirası vs10 kılo un 650 lıra 170 sımıt çıksa 20 tl den 3400 lıra eder mıss güzel para
Metinden esnaf olmaz ask kıra yag su elektrık vergı fatura kdv%60 kar herşeyi çıkımca ustası elektriği kirası vs
Bu 1 kalem satılan ürün daha bır sürü ürün var%60 kar herşeyi çıkımca ustası elektriği kirası vs
Evet bütün hamur işi kar marjı aynı ama yaş pasta var kurabiye var onlar zarar ediyorBu 1 kalem satılan ürün daha bır sürü ürün var
PuahajahahAllahımm allahın @Mrlbra
Birdw foto atmışAllahımm allahın @Mrlbra
İspatı adamın hastayım ferdiye yaBirdw foto atmış
Evet bütün hamur işi kar marjı aynı ama yaş pasta var kurabiye var onlar zarar ediyor
Suriyeli bulurMetinden esnaf olmaz ask kıra yag su elektrık vergı fatura kdv
Eskiden yaş pasta malzemesini alınca marketten yarı yarıya kâr elde ediyordun şimdi yapmaya kalksan pastaneden pahalıya geliyorEvet bütün hamur işi kar marjı aynı ama yaş pasta var kurabiye var onlar zarar ediyor
Sen nerden biliyorsun yaş pasta yapmayıEskiden yaş pasta malzemesini alınca marketten yarı yarıya kâr elde ediyordun şimdi yapmaya kalksan pastaneden pahalıya geliyor
Öyle harbi görüyoreunuz ğuajhawww.instagram.com
Malzemeyi alan benimSen nerden biliyorsun yaş pasta yapmayı
Aynen ama şöyle bir durum var ordan aldığın malzeme ile 2-3 pasta çıkarabilirsin sen olaya tek pasta üzerinden bakıyonEskiden yaş pasta malzemesini alınca marketten yarı yarıya kâr elde ediyordun şimdi yapmaya kalksan pastaneden pahalıya geliyor
Malzeme artıyordur aldıklarındanMalzemeyi alan benim
Pastane işi için ne kadar lazım sence yatırım için soruyorumAynen ama şöyle bir durum var ordan aldığın malzeme ile 2-3 pasta çıkarabilirsin sen olaya tek pasta üzerinden bakıyon
Yerine şehrine göre değişir ben 3-4 milyon minimum gidecektir herşey dahil 6 ay peşin kira ile ama 10 milyona kadar yolu varPastane işi için ne kadar lazım sence yatırım için soruyorum
200 bın dolarYerine şehrine göre değişir ben 3-4 milyon minimum gidecektir herşey dahil 6 ay peşin kira ile ama 10 milyona kadar yolu var
Onla gözlemeci aç200 bın dolar