- 30,260
- 22,238
- 113
Bende Apollon maçına vurdum pırtSen elleme metinim zaten kendi paran değil ortagiz yaa ondan demistir
Bende Apollon maçına vurdum pırtSen elleme metinim zaten kendi paran değil ortagiz yaa ondan demistir
Gelsinde 500 2.5 yapalım 4 çekelim Suatim ona gecerizHadi bakaalim
Aynı maça vuraydin yaa laBende Apollon maçına vurdum pırt
Bol sans novacigim yolun acik olsun puahahGelsinde 500 2.5 yapalım 4 çekelim Suatim ona geceriz
Ev 10 kısı senın mactaAynı maça vuraydin yaa la
Dur laaa sanada aticazBol sans novacigim yolun acik olsun puahah
Bana ona oyna dediler meto yunanistan mafyasiEv 10 kısı senın macta
2k lazim novacigim tesk iban atyimDur laaa sanada aticaz
Vayi mi oynadin laBenimkisi geldi metinim
Ortagız sorun yokBenimkisi geldi metinim
EvetVayi mi oynadin la
Şimdi çekeyim vaydan Suatim la cazinnodan da çekelim ondada 500 yatır 2.5 yap 4 çek varUla ne maclar var sahabet 5 yap 10 cek için suan 97 tane futbol macı var canlı ya
O sadece slot sanırım blmyom ama sahbet 5 sefa cektım reıs suan açlıktan ölsemde ödedi kuraka uyunca 95 tane maç var suanŞimdi çekeyim vaydan Suatim la cazinnodan da çekelim ondada 500 yatır 2.5 yap 4 çek var
Yari yariya demi dogru anladikŞimdi çekeyim vaydan Suatim la cazinnodan da çekelim ondada 500 yatır 2.5 yap 4 çek var
Spor yazıyor promosyondaO sadece slot sanırım blmyom ama sahbet 5 sefa cektım reıs suan açlıktan ölsemde ödedi kuraka uyunca 95 tane maç var suan
Evet metinin parada öyle SuatimYari yariya demi dogru anladik
La abi dusundumde cazınomda 2 5 yapıp 4 cekeceksın sahabet 2 yap 4 cekSpor yazıyor promosyonda
Ödemeler nasıl oluyor reis hızlı mı, aynı gün içinde birden fazla kazanç sağlanıyor mu, ben 500 attım 2200 yaptım 2000 e sabitleyip öyle gelin canlıya dedi, bende fazla bakiyeyi 100 oran bişeye salladım maçın bitmesini bekliyorumO sadece slot sanırım blmyom ama sahbet 5 sefa cektım reıs suan açlıktan ölsemde ödedi kuraka uyunca 95 tane maç var suan