- 12,760
- 6,056
- 113
Para olan gider bekleyelim bakalım bizdeHerkes vaycasıno canlı yardım sırasında puahhah
Para olan gider bekleyelim bakalım bizdeHerkes vaycasıno canlı yardım sırasında puahhah
Caps kapatBEYLER TEKRAR SÖYLÜYORUM NE VERDİĞİNİZ BORCU NEDE ALACAĞINIZ OLAN PARAYI BU KONUDA SÖYLEMEYİN BORCU ÖZELDE VERİN ÖZELDE İSTEYİN BUNUDA ALINTI YAPARAK GEYİK YAPMAYIN
Noldu gene dolandırıcılık vakası mıBEYLER TEKRAR SÖYLÜYORUM NE VERDİĞİNİZ BORCU NEDE ALACAĞINIZ OLAN PARAYI BU KONUDA SÖYLEMEYİN BORCU ÖZELDE VERİN ÖZELDE İSTEYİN BUNUDA ALINTI YAPARAK GEYİK YAPMAYIN
Sana yazdi metin anlayamadin miNoldu gene dolandırıcılık vakası mı
Sen susSana yazdi metin anlayamadin mi
EngellendinSen sus
Kanka bağlan suprız var 45 dk sonra otomatık eklenıcek dıyor puhahaHala siradayiz bunedir arkadaş sikdiye kasayı 10 katlamistik
Kim sana dedi al diye puhaha bu arsada simdiye gitmisti kesinHala siradayiz bunedir arkadaş sikdiye kasayı 10 katlamistik
2 orana bassan tamamduHala siradayiz bunedir arkadaş sikdiye kasayı 10 katlamistik
Ya susEngellendin
Sahimi laHadi yansın iban ben de isa dayının ibanı yakayım
Mesela ben senden hep aldım ama hiç vermedim dost ben bu alışverişten menunum sesin çıkmadığını göre sende memnunsun puahaj🤣BEYLER TEKRAR SÖYLÜYORUM NE VERDİĞİNİZ BORCU NEDE ALACAĞINIZ OLAN PARAYI BU KONUDA SÖYLEMEYİN BORCU ÖZELDE VERİN ÖZELDE İSTEYİN BUNUDA ALINTI YAPARAK GEYİK YAPMAYIN
Fotolarini atmasan maks 13 yasinda diyecem puhahaYa sus
Sorun yok biz lafını yapmayız kimse yapasın kavga çıkmasın 🤣Mesela ben senden hep aldım ama hiç vermedim dost ben bu alışverişten menunum sesin çıkmadığını göre sende memnunsun puahaj🤣
Ufff yaFotolarini atmasan maks 13 yasinda diyecem puhaha
Babasının olabilirFotolarini atmasan maks 13 yasinda diyecem puhaha
Snn be slkBabasının olabilir