- 18,515
- 16,838
- 113
Kesin benim raporladığımı söyleme yazdın 😅😅Dm bakarmsın reis
Kesin benim raporladığımı söyleme yazdın 😅😅Dm bakarmsın reis
La sen misin yoksa ğuajajajabaDm bakarmsın reis
Dünkü susturulma konusu alakalıKesin benim raporladığımı söyleme yazdın 😅😅
He onu kaçırdım ben görmedimDünkü susturulma konusu alakalı
Bu konu içinde bonus dönmüyor reisBeyler bonus varmı
Aynen o kelime yerine beyaz kullanabilirsinizBeyler uzatmaya gerek yok forumunda kurallari var neyse diyelim önümüze bakalim yapacak bişey yok forumda deli takıntılı adam çok yapacak bisey yok
Boş ver,,herkes ağzını tutsun yaw..Beyler uzatmaya gerek yok forumunda kurallari var neyse diyelim önümüze bakalim yapacak bişey yok forumda deli takıntılı adam çok yapacak bisey yok
@Mrlbra var promosyon kodunu doğru yazarsan zınkBeyler bonus varmı
Beyaz o kelimenin yaninda hafif kaliyor onun yerini alacak bisey lazimAynen o kelime yerine beyaz kullanabilirsiniz
Sana bişey yazdık neden cevap vermiyon bı sıkıntın mi var benimle dostumBu konu içinde bonus dönmüyor reis
AvsBeyaz o kelimenin yaninda hafif kaliyor onun yerini alacak bisey lazim
Sıyah beyazBeyaz o kelimenin yaninda hafif kaliyor onun yerini alacak bisey lazim
İyi forumlar BasketçiiBeyler uzatmaya gerek yok forumunda kurallari var neyse diyelim önümüze bakalim yapacak bişey yok forumda deli takıntılı adam çok yapacak bisey yok
GkBeyaz o kelimenin yaninda hafif kaliyor onun yerini alacak bisey lazim
O da yasak pauhaha zaten normal o kelimeyi kullanmiyoz ki misal yine yasak
Var bi tane tsubasa diye üye her sövmek istediği zaman terbiyesizim yazıyo 😅Beyaz o kelimenin yaninda hafif kaliyor onun yerini alacak bisey lazim
Sıkıntım yok ama ciddi bi şey konuşuyoz yani konu içinde olan bi sorun o yüzden bos yapmak istemedimSana bişey yazdık neden cevap vermiyon bı sıkıntın mi var benimle dostum
Iyi forumlar sayın shellİyi forumlar Basketçii