- 8,447
- 10,675
- 113
benim şuana kadar 9 tahminde bulunmuşum 4 yanlış 4 doğru 1 tanesi bu akşamBen orayi saldim la ilk hafta saymadi ondan
benim şuana kadar 9 tahminde bulunmuşum 4 yanlış 4 doğru 1 tanesi bu akşamBen orayi saldim la ilk hafta saymadi ondan
Maci bulana kadar gol olur dedim hakli ciktim@butragueno bakmıyor maça ayıpla onu
Unlu emekçi parmaklarınla yazdın valla çat diyeİlk ben wonn yazdım kontrol et
Benımde oyle 4 dogru var en az 8 lazımbenim şuana kadar 9 tahminde bulunmuşum 4 yanlış 4 doğru 1 tanesi bu akşam
Ben yazmısım la ilk @Mrlbra
ilk 2 homework gününde patladım çift dedim tek oldu tek dedim çift oldu onları vursaydım net alırdımBenımde oyle 4 dogru var en az 8 lazım
Tamam la sen alcan ekmeği sakin olBen yazmısım la ilk @Mrlbra
İşte mevzuda onları vuramamız aksam ılk gol psg dedımilk 2 homework gününde patladım çift dedim tek oldu tek dedim çift oldu onları vursaydım net alırdım
Ben won dedimBen yazmısım la ilk @Mrlbra
Resmen teşkilat@butragueno sana zınkladım @Metings1905 iban at
Rıca etsem bana alıntı yapmazmısın dün akşamdan sonra notunu verdım senınTamam la sen alcan ekmeği sakin ol![]()
Ne diyosun?Rıca etsem bana alıntı yapmazmısın dün akşamdan sonra notunu verdım senın
Torbacının konumunu atarmısınArkadaşlar gece niyetim burada kalbini kırdığım arkadaşlardan özür dilemekti. Ama görüyorum ki bana karşı sert bir tavır alındı. Canınız sağolsum... keyfinizi kaçırdıysam affola. Ben birini incittiğim zaman uyku bile uyuyanıyorum, günlerce moralim bozuk geziyorum. Artık sizi rahatsız etmeyeceğim. Sadece özür dilemek istemiştin. Allah herkesin çarşısına göre pazar versin, bol şanslar
bekle dur senle bi adım atacaz şimdi ya herro ya merroResmen teşkilat
162 ye 15 d konumu kuzey cephesiTorbacının konumunu atarmısın
İşte adamlıkbekle dur senle bi adım atacaz şimdi ya herro ya merro
Puahhaha bu şakayi sadece oldlar bilirResmen teşkilat