- 28,633
- 11,381
- 113
Haber etmedim mi dost o da benim ayibim çektim dost ama yine ilk senin haberin oldu 😁😁Vay be çekince ilk senin haberin olurlara noldu 🤣
Haber etmedim mi dost o da benim ayibim çektim dost ama yine ilk senin haberin oldu 😁😁Vay be çekince ilk senin haberin olurlara noldu 🤣
Kaç kişi burda yardımcı olmaya çalıştı püüHaber etmedim mi dost o da benim ayibim çektim dost ama yine ilk senin haberin oldu 😁😁
Ayipsin dost menfaat karşılığı mi yaptın diyorsun yani 😁😁Kaç kişi burda yardımcı olmaya çalıştı püü
Yok dıyorum kı çekene kadar yazdın cızdın sonra daha sesın çıkmadı onun dıyorum 😀😀Ayipsin dost menfaat karşılığı mi yaptın diyorsun yani 😁😁
Her gün günaydın yazıyorum dost ama sen hiç cevap vermiyorsun ama bak bugün verdin 😁😁Yok dıyorum kı çekene kadar yazdın cızdın sonra daha sesın çıkmadı onun dıyorum 😀😀
Gunaydın yazmaya devam et dostumHer gün günaydın yazıyorum dost ama sen hiç cevap vermiyorsun ama bak bugün verdin 😁😁
Bunlar böle gardaş dünde sapsap burda etıketleyıp zınk yazıyor erhan gelıyor gerçekten attın mi dıyor Türkiye'nin etrafında bu kadar düşman yok lan 😀😀Taşşak yapıyon demek
Eyvallah dost müsaden için teşekkürlerGunaydın yazmaya devam et dostum
AnsjjsjsjsEyvallah dost müsaden için teşekkürler
LanTaşşak yapıyon demek
Sana zınk yazmadım kardeşim dostuma yazdımBunlar böle gardaş dünde sapsap burda etıketleyıp zınk yazıyor erhan gelıyor gerçekten attın mi dıyor Türkiye'nin etrafında bu kadar düşman yok lan 😀😀
Sen yazdın demedıl kardoSana zınk yazmadım kardeşim dostuma yazdım
Ne ayağa düştük be kardeşim
@Northe de betcolara özeniyor yatırım yaptım gelmedi diyor puahajSen yazdın demedıl kardo
Kardeşim metin peşini bıraksın diye taklit yapmaNe ayağa düştük be kardeşim
Allah daha çok versin laKardeşim metin peşini bıraksın diye taklit yapma
Ulan sana atmaya girince bi baktım @Northe ye harbi atmamışım onaylamadan çıktım heralde yada papara hata verdi çocugun günahını aldık betco değil 1xbet çıktı Seyit puahajaAllah daha çok versin la