- 18,515
- 16,838
- 113
Sg sesimizi bile çıkarmadık aksine 4-5 defa reddettikAlırken öle demıyordun kankaaammm tıtrıyorym ayazda gibı dıyordun 😀 kanınız bıtlendıııı
Sg sesimizi bile çıkarmadık aksine 4-5 defa reddettikAlırken öle demıyordun kankaaammm tıtrıyorym ayazda gibı dıyordun 😀 kanınız bıtlendıııı
HelalBana senden para gelmedi şükür
Puaujaja sen rededıcen heSg sesimizi bile çıkarmadık aksine 4-5 defa reddettik
Sana vermem ki dağıtsam bileSende dagıt hadı tam zamanı ahah
İlk başta öle derlerSana vermem ki dağıtsam bile
Ayrıca suatla ben aramda sakalasıyorum araya nıye gırıyon kardesımSana vermem ki dağıtsam bile
Ya yorganı kafaya kadar çekip aşk acısı yaşa birazİlk başta öle derler
Papara ya kredi kartından para attık bloke koydu onu söyledim suataMetin kalpten gitti
Suat Papara genel müdürü müPapara ya kredi kartından para attık bloke koydu onu söyledim suata
Nabıyorsanız yapın kardo hadı ıyı akşamlar mıllete elımızden gelen guzellıgı yaptık ne tşk ettıler ne bşey bıde konuşuyolar sankı borç aldık onu geç odemısız gibiPapara ya kredi kartından para attık bloke koydu onu söyledim suata
Forumdan 1 sn cikmaz cikarsa aglicak cunku bir köşede puajahYa yorganı kafaya kadar çekip aşk acısı yaşa biraz
Tesekkurler metinimNabıyorsanız yapın kardo hadı ıyı akşamlar mıllete elımızden gelen guzellıgı yaptık ne tşk ettıler ne bşey bıde konuşuyolar sankı borç aldık onu geç odemısız gibi
PuhahahahForumdan 1 sn cikmaz cikarsa aglicak cunku bir köşede puajah
Metin böyle bişey yazdıysa taş yağacakNabıyorsanız yapın kardo hadı ıyı akşamlar mıllete elımızden gelen guzellıgı yaptık ne tşk ettıler ne bşey bıde konuşuyolar sankı borç aldık onu geç odemısız gibi
Kırıldım desem yalan olur paramparça oldum. Ben burda neciyim kardeşimYalvarırım gitme bir tek sen kaldın
Sen forumdan değilsinKırıldım desem yalan olur paramparça oldum. Ben burda neciyim kardeşim
La yaptın yaptın eyvallah da bu konu içinde herkes herkese dokunuyo bi tek sen verdiğinin lafını yapıyon sürekli metin bu sekilde olmaz ki sonra alınıyon darılıyon, sabah adam 50K vurmuş bakiye 400₺, benim helal 400₺ ile gelmiş diyon sonra insanların tadı kacıyoNabıyorsanız yapın kardo hadı ıyı akşamlar mıllete elımızden gelen guzellıgı yaptık ne tşk ettıler ne bşey bıde konuşuyolar sankı borç aldık onu geç odemısız gibi