- 22,435
- 23,079
- 113
Sen bu paralaeı bana attığunı mı iddaa ediyorsun 🤣öyle mi Salih Önal bey hatırlat da sana borcumu ödeyim bir ara
Sen bu paralaeı bana attığunı mı iddaa ediyorsun 🤣öyle mi Salih Önal bey hatırlat da sana borcumu ödeyim bir ara
suvat züürt ama iyi bir para vurup piyasadan çekilecekmiş gibi geliyor bana gitmeden çarpmak lazımSuatı da eklemek lazım villanın parası eksik
MK iki yıldır biz ozellerde neyi konuştuk la,,ne evi ,,ev mi kaldı,,Evkur oguzsop bankalar krediler icralar o bu,,amannn. Hiç açma şu konulari..Yaw ev senin değil miydi
Bunlar dağıtım paraalrı haysiyetin yok mu seninöyle mi Salih Önal bey hatırlat da sana borcumu ödeyim bir ara
Ulan öğrencide bu kadar para 2023 te be gezıyorduöyle mi Salih Önal bey hatırlat da sana borcumu ödeyim bir ara
Okc verir batarsuvat züürt ama iyi bir para vurup piyasadan çekilecekmiş gibi geliyor bana gitmeden çarpmak lazım
öyle bir iddiam yok sadece uygulamaya girip ismini arattım bunlar çıktıSen bu paralaeı bana attığunı mı iddaa ediyorsun 🤣
Tekel degil la piskeviti dedikEtıket neden çıkmıyor
Hepsini bana attın yani doğru mu anladım soru soruyorum sadeceöyle bir iddiam yok sadece uygulamaya girip ismini arattım bunlar çıktı
Tekel banlandı mı çıkmıyorTekel degil la piskeviti dedik
Hesap değiştiTekel banlandı mı çıkmıyor
hani varsa benim sana borcum vardı ne oldu döndün 180 dereceHepsini bana attın yani doğru mu anladım soru soruyorum sadece
Ney adıHesap değişti
Tmm kardeş uzatma yaptigin bisey varsa da içine ettin zaten anladik tmmöyle bir iddiam yok sadece uygulamaya girip ismini arattım bunlar çıktı
Kumar titremesi kanka anlamadın mıTmm kardeş uzatma yaptigin bisey varsa da içine ettin zaten anladik tmm
BilmiyomTekel banlandı mı çıkmıyor
Soruma cevap vermeye cesaretin mş yok soru sordım sen o paralaeı bana borç nu attın evet hayır de erkek olhani varsa benim sana borcum vardı ne oldu döndün 180 derece
hayır adam ben sana daha çok atmışımdır dedi , sen ısrarla adama senin bana borcun var diyorsunhani varsa benim sana borcum vardı ne oldu döndün 180 derece
Bişey yapmadı sahtekar dağıtım paralarınıbana brorç vermiş gibi lanse ediyor 🤣Tmm kardeş uzatma yaptigin bisey varsa da içine ettin zaten anladik tmm