- 22,435
- 23,079
- 113
Snaa borcum olamaz benim olursa senin bana borcun vardırbenden ne zaman ne kadar borç aldın, ne zaman ne kadar ödedin onu söyle sen pastanede sürünürken öğrenci halimle kaç kere havadan para attım sana yüzsüz herif
Snaa borcum olamaz benim olursa senin bana borcun vardırbenden ne zaman ne kadar borç aldın, ne zaman ne kadar ödedin onu söyle sen pastanede sürünürken öğrenci halimle kaç kere havadan para attım sana yüzsüz herif
Adı: çikolataadı ne bu arkadaşın
Yok onu tanımas bu 3-5 yıllık tanıdık butekalaliyle karıştırıyon kardeş
süte banıp dolaba atalım mı dayıAdı: çikolata
Soyadı; biskuvit
İnter kazanırbeyler akşama güzel bi kombine varmı 300 500 atalım ?
Yoksa son aldığın Bmw x6 yı bu arkadaşın öğrenci parasından mı aldın kardoYok onu tanımas bu 3-5 yıllık tanıdık bu
X5i bundan almıştımYoksa son aldığın Bmw x6 yı bu arkadaşın öğrenci parasından mı aldın kardo
Adam her gün foruma girmis tam bir sinsi puahhahatekalaliyle karıştırıyon kardeş
Ben onuda senide herkeside severim..dertlesiyorlar,bizi ilgilendirmez..ikisinide severimsüte banıp dolaba atalım mı dayı
Geçen bahsettiği ogrencı bu kanka mavı gözlüYoksa son aldığın Bmw x6 yı bu arkadaşın öğrenci parasından mı aldın kardo
Telalı mi ciddi misinAdam her gün foruma girmis tam bir sinsi puahhaha
he x6 nasipse @Metings1905 yi dolandırıcaz ama beraber kirli çıkın oX5i bundan almıştım
yamalı karşıma alamam ben reis , 17 yaşında neler yapıyorİnter kazanır
Yok la piskevitTelalı mi ciddi misin
Suatı da eklemek lazım villanın parası eksikhe x6 nasipse @Metings1905 yi dolandırıcaz ama beraber kirli çıkın o
Etıket neden çıkmıyorAdam her gün foruma girmis tam bir sinsi puahhaha
öyle mi Salih Önal bey hatırlat da sana borcumu ödeyim bir araSnaa borcum olamaz benim olursa senin bana borcun vardır
O multi değil tanıdıkYok la piskevit
Anadolu efes kazaniryamalı karşıma alamam ben reis , 17 yaşında neler yapıyor