- 22,435
- 23,079
- 113
Adam ol önce bi kere yeltakimOgrencı
Adam ol önce bi kere yeltakimOgrencı
Ne dıyon laAdam ol önce bi kere yeltakim
o zamanlar yakındık yarın akşam maaşı alıp atmye gidince verecem dedi gidiş o gidişVermeseydın enayi
Yelta kimNe dıyon la
Bu konuları dm den konuşuno zamanlar yakındık yarın akşam maaşı alıp atmye gidince verecem dedi gidiş o gidiş![]()
Maaşı elden mi alıyormusumda maaş alıp ATM'ye gıtcem tam enayiymişsino zamanlar yakındık yarın akşam maaşı alıp atmye gidince verecem dedi gidiş o gidiş![]()
Tanımıyorum gülücük atıp duruyor hersıkımeYelta kim
La tamam uzatma sende pisküvit🤣o zamanlar yakındık yarın akşam maaşı alıp atmye gidince verecem dedi gidiş o gidiş![]()
benden ne zaman ne kadar borç aldın, ne zaman ne kadar ödedin onu söyle sen pastanede sürünürken öğrenci halimle kaç kere havadan para attım sana yüzsüz herifUlan sana attığım paralarla ordı doyar aq ne anlatıyon sen maç biletini bile ben alıyordum senin ysrısınu attı derken?
Aynen banlanır birazdan o zaman yapacak bişey yok tanıdık değilseTanımıyorum gülücük atıp duruyor hersıkıme
Hala pastanede sürüyorum atsana birazbenden ne zaman ne kadar borç aldın, ne zaman ne kadar ödedin onu söyle sen pastanede sürünürken öğrenci halimle kaç kere havadan para attım sana yüzsüz herif
herkes bilsin ne halt olduğunu da burda abi çekmesinlerLa tamam uzatma sende pisküvit🤣
Yazmıyords sabah sorduk kımsın dıyeAynen banlanır birazdan o zaman yapacak bişey yok tanıdık değilse
Ban yer birazdanYazmıyords sabah sorduk kımsın dıye
tekalaliyle karıştırıyon kardeşo zamanlar yakındık yarın akşam maaşı alıp atmye gidince verecem dedi gidiş o gidiş![]()
Kanka olabılırmıyız abı demıyorumherkes bilsin ne halt olduğunu da burda abi çekmesinler![]()
yok ben çok iyi tanıyom bu arkadaşıtekalaliyle karıştırıyon kardeş
adı ne bu arkadaşınyok ben çok iyi tanıyom bu arkadaşı
Tam sana göre birisi ⚽🤣Kanka olabılırmıyız abı demıyorum