dikkat et dolandırılma benden demesiKankammm serumm varmı
dikkat et dolandırılma benden demesiKankammm serumm varmı
Kayboldikkat et dolandırılma benden demesi
DmElimde öyle saglam bir kupon varki gelmiş gözüyle bakılır akşam 8 de basliyo oynamak isteyenler dm atabilir merak etmeyin ücretsizdir
Salih çok değişti öyle deme dağıtıcı artıkdikkat et dolandırılma benden demesi
YazdımElimde öyle saglam bir kupon varki gelmiş gözüyle bakılır akşam 8 de basliyo oynamak isteyenler dm atabilir merak etmeyin ücretsizdir
Hayırdır amk kimi dolandtdıl geçmişte de değişti diyonSalih çok değişti öyle deme dağıtıcı artık
dmElimde öyle saglam bir kupon varki gelmiş gözüyle bakılır akşam 8 de basliyo oynamak isteyenler dm atabilir merak etmeyin ücretsizdir
okeyde taş bile dağıtamaz bu önce 3 sene önce öğrenciden aldığı borcu ödesinSalih çok değişti öyle deme dağıtıcı artık
Yapıyor mu öle şeyler?dikkat et dolandırılma benden demesi
Senin paranı atalı 1 yıl oldu amk ne amlatıyon sen tt den yazdım yaokeyde taş bile dağıtamaz bu önce 3 sene önce öğrenciden aldığı borcu ödesin
Sinirliyim sıkanın sırası değil uzaymaYapıyor mu öle şeyler?
Kım buSinirliyim sıkanın sırası değil uzayma
Senin 6 aylık maaşınu bizde gecede burda dağıtoyoruz uzaokeyde taş bile dağıtamaz bu önce 3 sene önce öğrenciden aldığı borcu ödesin
Eski bir ukalaKım bu
3 sene önce öğrenciyken cebimdeki son parayı buna attım geçenlerde yarısını verdi diğer yarısı kayıpYapıyor mu öle şeyler?
adam dün birine 500 tl attı direk yemek ve sigara parasıokeyde taş bile dağıtamaz bu önce 3 sene önce öğrenciden aldığı borcu ödesin
Vermeseydın enayi3 sene önce öğrenciyken cebimdeki son parayı buna attım geçenlerde yarısını verdi diğer yarısı kayıp![]()
Ulan sana attığım paralarla ordı doyar aq ne anlatıyon sen maç biletini bile ben alıyordum senin ysrısınu attı derken?3 sene önce öğrenciyken cebimdeki son parayı buna attım geçenlerde yarısını verdi diğer yarısı kayıp![]()
kimVermeseydın enayi
OgrencıYelta
kim