- 31,262
- 28,841
- 113
Iyi yapmışsın. Elalem artık drone ile tarla ilaçlama, yemek siparişi teslimatı vs bile yapio bunlaf hâlâ beden gücü kullanmaya çalışıyorBıraktım kanka konteyner geldi dolu ıcı malzeme kolıler elle ındırcekmısız
Iyi yapmışsın. Elalem artık drone ile tarla ilaçlama, yemek siparişi teslimatı vs bile yapio bunlaf hâlâ beden gücü kullanmaya çalışıyorBıraktım kanka konteyner geldi dolu ıcı malzeme kolıler elle ındırcekmısız
Beden gücüyle calısmak istesem otobana cıkarımIyi yapmışsın. Elalem artık drone ile tarla ilaçlama, yemek siparişi teslimatı vs bile yapio bunlaf hâlâ beden gücü kullanmaya çalışıyor
Yaşa dost iyi dedinBeden gücüyle calısmak istesem otobana cıkarım
Aynen öyleDost sayısı 2 malesef kardeşim
NabıyonAynen öyle
Nere gidiyon memleketmi degistiriyon...bı yolculuk falan okudumDost sayısı 2 malesef kardeşim
Aynen son kural şehri terketNere gidiyon memleketmi degistiriyon...bı yolculuk falan okudum
Banada bı göz oda hazirlaAynen son kural şehri terket
Oturuyom sen napıyon metinimNabıyon
Nereye çıktın abi eveBanada bı göz oda hazirla
Dızı actımOturuyom sen napıyon metinim
Anamın vefatını bekliyom..yoksa çoktan ya köye yada başka bir memlekete giderim..angarada 13k aidatla birlikte 14k maaş ile yaşanmaz...beni köy paklar..yada Türkmenistan Özbekistan oraları düşünüyorum..bı orada paramız değerli..Nereye çıktın abi eve
Kira nerde 13Anamın vefatını bekliyom..yoksa çoktan ya köye yada başka bir memlekete giderim..angarada 13k aidatla birlikte 14k maaş ile yaşanmaz...beni köy paklar..yada Türkmenistan Özbekistan oraları düşünüyorum..bı orada paramız değerli..
Oturduğum yer 12k kira 850 aidatKira nerde 13
2 bile çok sanaDost sayısı 2 malesef kardeşim
Geldi burda da buldu2 bile çok sana
Yaw ev senin değil miydiOturduğum yer 12k kira 850 aidat
Toki
Uza2 bile çok sana
Kankammm serumm varmı
KaybolKankammm serumm varmı