- 12,760
- 6,056
- 113
@Metings1905 sen parqlandın gittin konudan cok sesssiz heryer nerdesin metooo
inan öyle basit değil dıdısının dıdısı işleri büyük sıkıntı bak benim bile bağlantı koptu kaymağını yiyemedimE bizde kuralim kanka baglanti bizede versin 🤣
Belge istemedi mi senden bunlar dost benden bi araba belge istediİki saat içinde paapra ile geldi bnim ckmm
Ne kadar bktan başladık bu ayaÖlüm yakın görüyorum izleriniiiii
Çok skıntıdayım kardesım ay hafta bugun hangı gun onu bile unuttum mallık yuzunden bir anda mahf oldumNe kadar bktan başladık bu aya
Allah büyük çıkarız bi şekilde yakındaÇok skıntıdayım kardesım ay hafta bugun hangı gun onu bile unuttum mallık yuzunden bir anda mahf oldum
Benimde yok dm atamıyorum sana250tl almış olduğunuz Deneme Bonusunu 1 katı Minimum 2 maç 1.60 oranında Futbol ve Basketbol alanında kombine ile oynanabilir.
2-Spor deneme bonusu ile çekim gerçekleştirilebilmeniz için 2500 tl bakiyeye ulaşıp 1000 tl çekim talebi vermeniz gerekir.Sadece hesap sahibi adına banka havalesi olarak çekim sağlanabilir.
Kupavip bet üyeliği olmayan bana yazsın yarı yarıya güvenilir arkadaşlar
@jakadal5252 varmı senşn
Ya baskan cıkıyoz sorun o degıl yinr dusuyoz be. Ben bu hafta yine 30 40 alcam blyotum ama suan acayıp bı odemem gereken para var salak gbı odemedık yedık parayıAllah büyük çıkarız bi şekilde yakında
Ne kadar kiYa baskan cıkıyoz sorun o degıl yinr dusuyoz be. Ben bu hafta yine 30 40 alcam blyotum ama suan acayıp bı odemem gereken para var salak gbı odemedık yedık parayı
Uyumuşum la nabıyonuz@Metings1905 sen parqlandın gittin konudan cok sesssiz heryer nerdesin metooo
Wadabi49 dan beri 1-1 gelse nefes alıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 780221
A. SSelamlar Loser’s
Naber metoospor