Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
1.5 senedir oynuyorum daha onceden bulasmadan illet bisey oldugunu bildigimden cevremde dolu kupon yapanlar olmasina ragmen bi kez oynamadim baslarkende kendjme sart kostum kanka elimde olan parayla oynuyorum kredi kartim yok kredim yok borcum yok adıma sukur kira meselesi de ilk ve son oldu tattım nasil bise oldugunu beni ...ksen ayni seyi yapmam daha garanti para kazanacagimj bilim yinede atmam odemeye gidecek parayi cok sukur o iradem var
Sen istesen şuan bırakırsın forum uyelıgını kapattır git kurtar kendını kardesım krşke senın gbi oldam

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Sen istesen şuan bırakırsın forum uyelıgını kapattır git kurtar kendını kardesım krşke senın gbi oldam
Slot severim kanka ben ya biraksam birakirim da sevdigimden takiliyorum borca girmedigim surece oynamamin bi sakincasi yok bence 200 500 atiyoz oldukca 1000 1000 attigimda oluyo ama dedigim gibi bosta para oldukca atiyorum cevremden borc almam bankaya bulasmam ondan rahatim

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Slot severim kanka ben ya biraksam birakirim da sevdigimden takiliyorum borca girmedigim surece oynamamin bi sakincasi yok bence 200 500 atiyoz oldukca 1000 1000 attigimda oluyo ama dedigim gibi bosta para oldukca atiyorum cevremden borc almam bankaya bulasmam ondan rahatim
İyi bakalım dostum senin gbı itadeli adamları görünce imreniyorum bı dk durmam gıderım burdan ama bagımlı olduk

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
İyi bakalım dostum senin gbı itadeli adamları görünce imreniyorum bı dk durmam gıderım burdan ama bagımlı olduk
Bak mesela ben 22 yasindayim şuan 500k paraya ihtiyac var ailemin adina borc var icraligiz univdrsite ysrida biraktim is ariyorum 3 yildir falzn is haystina atildim 500k para bulsam kaçarim direk mesela slottan spordan turnuvadan falan 🤣 bizde o sans yok amma

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Bak mesela ben 22 yasindayim şuan 500k paraya ihtiyac var ailemin adina borc var icraligiz univdrsite ysrida biraktim is ariyorum 3 yildir falzn is haystina atildim 500k para bulsam kaçarim direk mesela slottan spordan turnuvadan falan 🤣 bizde o sans yok amma
Daha yolun basındasın kardesım allah yardımcın olsun. Para bulunur saglık olsun yeterkı Genççliğimi geri verselerrrrrr

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Pusulabet 19 mayıs 190 oran acmıs bedava 190 almak isteyen baksın

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Çukur dövmesi gibi profiline losers yazmayana zınk konusunda cimrileşme kararı aldım