- 12,767
- 6,059
- 113
Uyanamadık ferdimmmmUyanın lannnnnn
Uyanamadık ferdimmmmUyanın lannnnnn
Yemin ederim geldi sandım direkt başlıcaktım küfürwUyanamadık ferdimmmm
Hahahahaha özledin demiYemin ederim geldi sandım direkt başlıcaktım küfürw
Ne özlicem çapsız onursuz gurursuz serefsiziHahahahaha özledin demi
Yav manyak musun frrdi geldi sandım yaUyanamadık ferdimmmm
1 lira yok işsizlik maaşını beklyorum uyumadım. Bu uyksuuzlukla onuda yemem inşNe özlicem çapsız onursuz gurursuz serefsizi
Çok özl3dim ibneyi cokYav manyak musun frrdi geldi sandım ya
İmkânsız nasıl oldu gece ben uyurken 20-30 k vardı1 lira yok işsizlik maaşını beklyorum uyumadım. Bu uyksuuzlukla onuda yemem inş
BendeÇok özl3dim ibneyi cok
Bendemi yok be abi 10 cektım 3 k konuya gttı 6 anneme attm 1 kaldı oda gittiİmkânsız nasıl oldu gece ben uyurken 20-30 k vardı
İyi annene attıysan işte olum dün alışverişini yaptın ödemeleri yaptın borç yok ihtiyac yok annene de attın sabahta işsizlik maaşı yatacak ve sana kalacak tamamen strateji belirle ordan yürü yavaş yavaş borç yok rahat safe takılBendemi yok be abi 10 cektım 3 k konuya gttı 6 anneme attm 1 kaldı oda gitti
Sahabet al aktif halaBendemi yok be abi 10 cektım 3 k konuya gttı 6 anneme attm 1 kaldı oda gitti
Var abi var borc hep var ben malım. Bi 17 ödemem var bu hafta onu halletmem lazım hanıma kart cıkarıp patlatmıstım 3 ay gectı ıcraya duscek işbankası. Şimdi hedefım onu odemekİyi annene attıysan işte olum dün alışverişini yaptın ödemeleri yaptın borç yok ihtiyac yok annene de attın sabahta işsizlik maaşı yatacak ve sana kalacak tamamen strateji belirle ordan yürü yavaş yavaş borç yok rahat safe takıl
1 liram yok kral. Son para houston 2. Ceyrej 49.5 üst olsa 10 cekcektim 48 de bittiSahabet al aktif hala
İban at bana1 liram yok kral. Son para houston 2. Ceyrej 49.5 üst olsa 10 cekcektim 48 de bitti
Harbi atim hemen. Dur adrenalin olduİban at bana
At atHarbi atim hemen. Dur adrenalin oldu
Sen sahabet aldın mıİban at bana
Noldu@sapsap10 buraya gellll yandın sen yandınnnnnn