- 12,767
- 6,059
- 113
Alperen 4 sayı
Kardesim o biz fakirler için kanal olmuyor. Kanal dediğin zaman aklıma ATV ,star TV geliyor
Ben havalimanı tarafındayım ya darbe çıkıyor ya bi gökyüzü olayı oluyor@sapsap10 olum gökyüzüne baksana bi sıralı bi şekilde yıldız gibi bi şey var görebilcen mi
Starlıng uydusudur@sapsap10 olum gökyüzüne baksana bi sıralı bi şekilde yıldız gibi bi şey var görebilcen mi
Değil kanka yukarıdan bi şeyin içinden sıra sıra ışık çıkıyo ve yere doğru düşüyo havalimanına doğru kırsala yaniStarlıng uydusudur
Alâ alâ neymıs amk dron ozamanDeğil kanka yukarıdan bi şeyin içinden sıra sıra ışık çıkıyo ve yere doğru düşüyo havalimanına doğru kırsala yani
Bilmiyom tam daebe saatleri aqAlâ alâ neymıs amk dron ozaman
Yarın iş yok yanıBilmiyom tam daebe saatleri aq
Valla bilmiyom yukarda üç tane de uçak var şu an yeni geldiler kontrol amaçlı herhaldeYarın iş yok yanı
Son 1 k da gitti pskolojım alt üst@jakadal5252 bi
İhtimal bu per 3-4 asist yaparsa gelir yoksa nanay senin iş
Gelir belki td ama çok zor hızlı hızlı asist yapması lazım kalanı geldi zatenSon 1 k da gitti pskolojım alt üst
Kanka macı ızlyprum houston sayı atamyor alpı asıst yapyor lavuklwr atamyor. Demin 3 dk sayı atamadı houston aqGelir belki td ama çok zor hızlı hızlı asist yapması lazım kalanı geldi zaten
Gördüm de işte bu per ortalama 3 falan yaparsa gelebilir belki bi per banko 5 asist yapar çünküKanka macı ızlyprum houston sayı atamyor alpı asıst yapyor lavuklwr atamyor. Demin 3 dk sayı atamadı houston aq
Suan 1 bakalım hala cok kotuler potaya gdemyor houston mac koptu aqGördüm de işte bu per ortalama 3 falan yaparsa gelebilir belki bi per banko 5 asist yapar çünkü
Sağlık olsun diyelimSuan 1 bakalım hala cok kotuler potaya gdemyor houston mac koptu aq